μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Διακόπτεται η IBM System Recovery, παράθυρα κατεστραμμένα αρχεία

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 21 Ιανουαρίου, 2009, 22:21
Νέο Μέλος Ομάδα

Μόλις αγόρασα ένα ανακαινισμένο IBM Thinkpad T42 2373 με τα Windows XP. Είχα ένα πρόβλημα που αναπτύσσουν την ίδια ημέρα που το αγόρασα και προσπάθησε να τρέχει η IBM διάσωσης / ανάκτηση επιλογή που εμφανίζεται κατά την εκκίνηση του υπολογιστή.

Λοιπόν, έχω και ανυπόμονος stupidly διακοπεί η διαδικασία ανάκαμψης. Στην υπεράσπιση μου, εγώ ποτέ δεν είχε χρησιμοποιήσει πριν από την IBM και κατάλαβα ότι η επιλογή θα είναι ακόμη διαθέσιμα για να δοκιμάσετε ξανά όταν rebooted. Δυστυχώς, σήμερα, όταν ο υπολογιστής είναι μόνο οι μπότες μέχρι εκκίνηση των Windows αμέσως και δεν μου δίνουν την ευκαιρία να τρέχει σύστημα ανάκτησης και πάλι.
Τα Windows δεν θα ξεκινήσει πια, και μου λέει ότι η system32 αρχείο είναι κατεστραμμένο και πρέπει να επισκευαστεί.

Δεν έχω εγγύηση για την ανακαίνισή του υπολογιστή. Πρέπει να αγοράσω έναν υπολογιστή με Windows XP και εγκαταστήστε το δίσκο, ή μπορεί να επισκευαστεί με κάποιον άλλο δίσκο των Windows;

Δεν γνωρίζει πολλά για την εγκατάσταση ή την επιδιόρθωση των Windows, επειδή Δεν είχα ποτέ να το κάνει πριν. Δεν έχω ακόμη είχε έρθει με έναν υπολογιστή με Windows δίσκου.
Old 22 Ιανουαρίου, 2009, 00:47
Μέλος Ομάδα

Γεια σας χρήση κάποιος esles xp δίσκο αλλά σας κωδικό αριθμό-κλειδί προϊόντος, i εγκαταστήσει XP Pro μου Thinkpad T20 αρκετά εύκολη. ΟΚΕ, με εκκίνηση από το δίσκο εκκίνησης, ακολουθήστε τις οδηγίες
Old 22 Ιανουαρίου, 2009, 00:51
Μέλος Ομάδα

Δοκιμάστε πρώτα επισκευή ίδιο τρόπο, τότε ίσως να μην χρειαστεί να επανεγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης για ό, τι έχετε στο σύστημά σας.
Old 22 Ιανουαρίου, 2009, 01:29
Ομάδα Δωρητών

Δεδομένου ότι η ανάκαμψη είναι ξεχωριστό διαμέρισμα, κάτι σαν DBAN θα πρέπει να είναι σε θέση να εξαφανίσει το partition των Windows. Στη συνέχεια, μπορείτε να προχωρήσει και να εκτελέσετε την ανάκτηση ξανά, και ας το τελειώσουμε αυτό το χρόνο:)
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.