![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Upravo sam kupio refurbished IBM ThinkPad T42 2373 sa sustavom Windows XP. Imala sam problema razviju vrlo dan sam ga kupio i pokušao to trčanje IBM Rescue / recovery opciju da kada se pojavi boot računala. Dakle, dobio sam nestrpljiv i glupo prekinuo proces oporavka. U mojoj odbrani, sam nikada nije korištena IBM prije i shvatio da je mogućnost da i dalje biti na raspolaganju kako bi pokušali ponovno kada sam ponovno podizanje sustava. Nažalost, sada kada se računalo sluga gore samo Windows pokreće se odmah, i ne daj mi priliku da se ponovno pokrenuti sustav oporavak. Windows više neće početi, i to mi kaže da je njen system32 datoteka oštećena i treba se popraviti. JA dont 'imati jamstvo za refurbished računalo. Trebam li kupiti Windows XP disk i instalirati ga, odnosno može se popraviti s tuđe Windows disk? Ne znam mnogo o instalaciji ili popravljanje Windows, jer nikad nisam morao to učiniti prije. Nikad nisam ni imao računalo dolazi s Windows disk. |
|
| |||
| |||
| Hi vam netko koristiti esles xp disk ali vaš proizvod ključ kod, JA instaliran XP Pro na moj ThinkPad T20 lako dovoljno. ESC na pokrenuti iz boot disk slijedite upute |
|
| |||
| |||
| Pokušajte otklanjanje prvi isti način, a zatim vam svibanj neće morati ponovo instalirati upravljačke programe za sve što imate na vašem sustavu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Budući da je oporavak particiju je odvojena, nešto poput DBAN bi trebao biti u mogućnosti to izbrisati Windows particiju. Tada možete ići naprijed i pokrenite oporavku svugdje opet, pa neka ga završili ovaj put:)
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|