![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Most vettem egy felújított IBM Thinkpad T42 2373, Windows XP. Volt egy probléma fejleszteni a napon vettem, és megpróbáltam futtatni az IBM mentési / helyreállítási lehetőség, hogy azt mutatja ki, ha a számítógép boot. Nos, én türelmetlen és ostobán félbe a helyreállítási folyamat. In my defense, én még soha nem használt IBM előtt és számoltam, hogy az a lehetőség is rendelkezésre áll, hogy próbálja meg újra, amikor újraindította. Sajnos, most, amikor a számítógép csizma akár csak elindul a Windows-ba, és nem adja meg a lehetőséget arra, hogy futni rendszer helyreállítási újra. Windows nem indul el többé, és azt mondja nekem, hogy a system32 fájl sérült és ki kell javítani. Nincs garancia a felújított számítógépet. Kell vásárolni a Windows XP-lemezt, és telepíteni, vagy meg kell javítani lehet mással Windows lemezt? Én nem igazán tud sokat a telepítés vagy a javítás a Windows, hiszen még soha nem volt rá eddig. Soha nem volt még egy számítógép jön a Windows lemezt. |
|
| |||
| |||
| Helló Önnek használja valaki esles xp lemez, de a termék kulcs kód, i telepített XP Pro on my ThinkPad T20 egyszerűen elég. A Gazdasági és Szociális Bizottság az induló indítani lemez kövesse az utasításokat |
|
| |||
| |||
| Próbálja megjavítaná első ugyanúgy, akkor nem kell újratelepíteni a járművezetők bármilyen van a rendszerben. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mivel a helyreállítási partíció külön, valami ilyesmit DBAN kellene tenni, hogy törölje a Windows partíció. Akkor lehet menni előre, és futtassa a hasznosítás újra, és hagyjuk, hogy befejezem ezt az időt:)
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Egy adat mentés Ezt megelőzően ac Disk Recovery - Windows Vista operációs rendszer | ebhutton1717 | General Chat szoftver | 10 | Október 10, 2009 02:34 |
| Sérült External Drive, nyersen? Need to Rescue Files .. Segítség! | Shredder | Drives & Removable Media | 3 | 18. augusztus 2009 18:34 |
| HP Pavilion Sérült Visszanyerés particionálható CD kapható? | HPsorcerer | A Windows operációs rendszerek | 1 | 7. június 2009 11:34 |
| Számítógép lassú és minden exe fájl sérült | alkeshpal | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 25. október 2008 03:21 |
| Sérült fájlok - jele HD hibát? | blubla | Drives & Removable Media | 1 | 21. Szeptember 2008 03:34 |
| Téma eszközök | |
| |