![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| אני רק קנה refurbished IBM Thinkpad T42 2373 ל-Windows XP. יש לי בעיה לפתח את היום קניתי אותו וניסו להפעיל את יבמ הצלה / התאוששות אפשרות כי מופיעה בעת אתחול המחשב. ובכן, יש לי סבלנות ו באוילות מופרע את תהליך ההתאוששות. הביטחון שלי, אני אף פעם לא היה בשימוש של IBM לפני הבנתי כי תהיה אפשרות עדיין יהיה זמין לנסות שוב כאשר אני rebooted. למרבה הצער, עכשיו כאשר המחשב המגפיים למעלה זה רק מתחיל את Windows מיד ואינו נותן לי את האפשרות להפעיל שוב את שחזור המערכת. Windows לא יפעל יותר, וזה אומר שיש לי את System32 הקובץ פגום ועליו להיות מתוקן. אין לי אחריות על המחשב refurbished. אני צריך לקנות דיסק של Windows XP ולהתקין אותה, או שזה יכול להיות מתוקן עם מישהו אחר את הדיסק של Windows? אני לא ממש יודע הרבה על התקנה או תיקון של Windows, מאז אני כבר לא היה צריך לעשות את זה לפני. לא קיבלתי אף פעם לא היה מחשב לבוא עם דיסק של Windows. |
|
| |||
| |||
| שלום לך להשתמש מישהו esles XP דיסק אבל קוד מפתח המוצר שלך, I installed XP Pro on my thinkpad T20 קל מספיק. ESC לקפוץ על דיסק אתחול של הוראות |
|
| |||
| |||
| נסה לתקן את הראשון באותו אופן, אז לא ייתכן שיהיה עליך להתקין מחדש את מנהלי ההתקנים של כל מה שיש לך על המערכת שלך. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מאז ההתאוששות מחיצה הוא נפרד, משהו כמו DBAN אמור להיות מסוגל למחוק את המחיצה של Windows. לאחר מכן תוכל להמשיך ולהפעיל את מסוף ברחבי שוב, ואפשר לסיים את זה הפעם:)
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|