![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš ką tik nusipirkau restauruotas 2.373 IBM Thinkpad T42 su Windows XP. Turėjau problemų plėtoti pačią dieną nusipirkau ją ir bandė paleisti IBM gelbėjimo / panaudojimo galimybė, rodo iki Paleidus kompiuterį. Na, aš nekantrus ir kvailai nutraukė išieškojimo procesas. In my defense, aš niekada naudojamas IBM prieš ir atrodė, kad galimybė vis dar bus galima pabandyti dar kartą, kai aš paleistas. Deja, dabar, kai kompiuteris batai iki to tik pradeda diegti Windows iš karto ir nesuteikia man galimybę paleisti sistemą iš naujo. Windows negali paleisti nebėra, ir jis man sako, kad jo system32 failas yra sugadintas ir turi būti suremontuoti. Aš neturiu už restauruotas kompiuterio garantija. Turėčiau pirkti "Windows XP diską ir įdiegti ją, ar ji galėjo būti taisomas su kažkieno Windows disko? I don't really know much about įrengimo ar remonto Windows, nes aš niekada to daryti anksčiau. Aš niekada net turėjo ateiti su kompiuteriu "Windows disko. |
|
| |||
| |||
| Hi jums naudoti nors esles XP disko, bet jūsų produkto raktas, kodas, aš įdiegta XP Pro mano ThinkPad T20 gana paprasta. ESK pradėti krautis iš disko sekite instrukcijas |
|
| |||
| |||
| Gauta remonto pirmoji taip pat, tu negali turėti įdiegti tvarkykles ką veikia jūsų sistema. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kadangi išieškojimo pertvarų yra atskiras, kažkas panašaus DBAN turėtų galėti ištrinti Windows skirsnį. Tada galite eiti į priekį ir paleisti atkūrimo iš naujo, ir tegul jis užbaigti šį kartą:)
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Duomenų gelbėjimo prieš darydama AC disko atkūrimas - Sistemos Windows Vista operacinė sistema | ebhutton1717 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 10 | 10 spalis 2009 02:34 |
| Sugadinti External Drive, Raw? Reikia gelbėti Failai .. Pagalba?! | Smulkintuvas | Drives & Removable Media | 3 | Rugpjūtis 18, 2009 18:34 |
| HP Pavilion Corrupted Recovery Partition-CD gauti? | HPsorcerer | Windows "operacinės sistemos | 1 | 7 birželis 2009 11:34 |
| Kompiuteris veikia lėtai ir visus exe failus sugadintas | alkeshpal | Virus, Spyware & Security | 1 | 25 spalis 2008 03:21 |
| Sugadintus failus - ženklas HD nesėkmės? | blubla | Drives & Removable Media | 1 | 21 rugsėjis 2008 03:34 |
| Temos įrankiai | |
| |