![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Es tikko nopircis atjaunotas IBM ThinkPad T42 2.373 ar Windows XP. Man bija problēma attīstīt ļoti dienā es pirkusi un mēģināja palaist IBM glābšana / atgūšanas iespēja, kas rāda uz augšu, ja jūs boot datoru. Nu, es saņēmu nepacietīgs un muļķīgi pārtraukt atgūšanas procesu. Manā aizsardzības, man nekad nav izmantots IBM pirms un sapratu, ka izvēle joprojām būs pieejama, lai mēģinātu vēlreiz, kad es rebooted. Diemžēl, tagad, kad dators zābaki līdz tas tikko sāk up Windows uzreiz un nedod man iespēju palaist sistēmas atjaunošanas vēlreiz. Windows nestartējas vairs, un man saka, ka tās system32 fails ir bojāts un tas ir jālabo. Man nav garantiju atjaunotas datoru. Vai es varu iegādāties Windows XP disku un instalējiet to, vai varētu to salabo kopā ar kādu citu Windows disku? Man nav īsti zināms daudz par aprīkošanas un remonts Windows, jo es nekad neesmu bijis to darīt pirms tam. Es nekad neesmu pat bija dators nāk ar Windows disku. |
|
| |||
| |||
| Hi jūs kāds esles xp disks, bet jūsu produkta atslēgas kods, i instal xp pro izmantot manu ThinkPad T20 viegli pietiekami. esc darbības uzsākšanas boot no diska sekot instrukcijām |
|
| |||
| |||
| Try remonts pirmajā tādā pašā veidā, tad jums var nebūt atkārtoti jāinstalē draiveri, lai neatkarīgi no jums ir uz jūsu sistēmas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tā kā atgūšana nodalījums ir atdalīts, kaut kas līdzīgs DBAN jāspēj noslaucīt Windows partition. Tad jūs varat iet uz priekšu un palaist atgūšanas visu atkal, un jāļauj tai pabeigt šo laiku:)
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|