![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Właśnie kupiłem odnowiony IBM Thinkpad T42 2373 z systemem Windows XP. Miałem problem rozwoju samego dnia Kupiłem go i próbował uruchomić IBM ratowania / odzysku opcję pojawia się podczas uruchamiania komputera. Cóż, mam niecierpliwy i stupidly przerwane procesu odzyskiwania. W mojej obronie, nigdy nie używane IBM przed i zorientowali, że opcja będzie nadal dostępna, aby spróbować ponownie, kiedy uruchomiony ponownie. Niestety, teraz, gdy ładuje się do komputera po prostu uruchamia Windows od razu i nie daje mi możliwość uruchomienia systemu odzysku ponownie. Windows nie uruchamia się już, i mówi mi, że jego system32 plik jest uszkodzony i wymaga naprawy. Nie mam gwarancji dla odnowiony komputera. Czy mogę kupić płytę z systemem Windows XP i zainstalować go, lub może być naprawiony z czyjejś Windows dysk? Naprawdę nie wiem zbyt wiele o instalacji lub naprawy systemu Windows, ponieważ nigdy nie miał to zrobić wcześniej. Nigdy nie miał nawet komputera pochodzą z systemu Windows dysku. |
|
| |||
| |||
| Cześć Ci używać ktoś esles XP dysk ale klucz produktu kod i zainstalowany XP Pro na moim Thinkpad T20 łatwe wystarczy. esc na uruchomienie uruchamiania z dysku postępuj zgodnie z instrukcjami |
|
| |||
| |||
| Spróbuj naprawy pierwszy taki sam sposób, to nie może być ponowna instalacja sterowników niezależnie masz w swoim systemie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Od czasu odzyskania partycji jest oddzielny, coś podobnego DBAN powinny być w stanie wymazać Windows partycji. Następnie można już uruchomić odzysku całego ponownie, i niech to skończyć tym razem:)
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|