мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Прекинуо ИБМ Сыстем Рецоверы, Уиндоус датотека оштећена

Reply

Тхреад Тоолс
Old 21. Мар 2009, 22:21
Нови члан групе

Default Прекинуо ИБМ Сыстем Рецоверы, Уиндоус датотека оштећена

Управо сам купио рефурбисхед ИБМ ТхинкПад Т42 2373 са системом Уиндоус КСП. Имала сам проблема развију врло дан сам га купио и покушао да тече ИБМ Ресцуе / рецоверы опцију да када се појави боот рачунара.

Дакле, добио сам нестрпљив и глупо прекинуо процес опоравка. У мојој одбрани, сам никада није кориштена ИБМ пре и схватио да је могућност да и даље бити на располагању како би покушали поново када сам поново подизање система. Нажалост, сада када се рачунар слуга горе само Уиндоус покреће се одмах, и не дај ми прилику да се поново покренути систем опоравак.
Уиндоус више неће почети, и то ми каже да је њен сыстем32 датотека оштећена и треба да се поправи.

ЈА донт 'имати гаранција за рефурбисхед рачунар. Требам ли купити Уиндоус КСП диск и инсталирати га, односно може се поправити са туђе Уиндоус диск?

Не знам много о инсталацији или поправљање Уиндоус, јер никад нисам морао то учинити пре. Никад нисам ни имао рачунар долази са Уиндоус диск.
Old 22. Мар 2009, 00:47
Мембер Гроуп

Бок вам неко користити еслес ксп диск али ваш производ кључ код, ЈА инсталиран КСП Про на мој ТхинкПад Т20 лако довољно. ЕСЦ на покренути из боот диск следите упутства
Old 22. Мар 2009, 00:51
Мембер Гроуп

Покушајте отклањање први исти начин, а затим вам мај неће морати да поново инсталирате управљачке програме за све што имате на вашем систему.
Old 22. Мар 2009, 01:29
Донаторска Група

Будући да је опоравак партицију је одвојена, нешто попут ДБАН би требао бити у могућности за избрисати Уиндоус партицију. Тада можете ићи напред и покрените опоравку свуда опет, па нека га завршили овај пут:)
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Спасавање података пре него што АЦ диска за опоравак - Уиндоус Виста оперативни систем ебхуттон1717 Уопштено Софтуаре Цхат 10 10. Окт 2009 02:34
Оштети Екстернал Дриве, Рау? Потребу за спашавање податке .. Хелп! Схреддер Дривес & Измјењиви медији 3 18 аугуст 2009 18:34
ХП Павиљон оштети Партитион Рецоверы-ЦДс добити? ХПсорцерер Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 7. јуна 2009 11:34
Рачунар је споро и све ексе датотеке су оштећене алкесхпал Вирус, Спыуаре и безбедност 1 25 октобар 2008 03:21
Оштећене датотеке - пријавите ХД неуспех? блубла Дривес & Измјењиви медији 1 21. сеп 2008 03:34
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц