![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Управо сам купио рефурбисхед ИБМ ТхинкПад Т42 2373 са системом Уиндоус КСП. Имала сам проблема развију врло дан сам га купио и покушао да тече ИБМ Ресцуе / рецоверы опцију да када се појави боот рачунара. Дакле, добио сам нестрпљив и глупо прекинуо процес опоравка. У мојој одбрани, сам никада није кориштена ИБМ пре и схватио да је могућност да и даље бити на располагању како би покушали поново када сам поново подизање система. Нажалост, сада када се рачунар слуга горе само Уиндоус покреће се одмах, и не дај ми прилику да се поново покренути систем опоравак. Уиндоус више неће почети, и то ми каже да је њен сыстем32 датотека оштећена и треба да се поправи. ЈА донт 'имати гаранција за рефурбисхед рачунар. Требам ли купити Уиндоус КСП диск и инсталирати га, односно може се поправити са туђе Уиндоус диск? Не знам много о инсталацији или поправљање Уиндоус, јер никад нисам морао то учинити пре. Никад нисам ни имао рачунар долази са Уиндоус диск. |
|
| |||
| |||
| Бок вам неко користити еслес ксп диск али ваш производ кључ код, ЈА инсталиран КСП Про на мој ТхинкПад Т20 лако довољно. ЕСЦ на покренути из боот диск следите упутства |
|
| |||
| |||
| Покушајте отклањање први исти начин, а затим вам мај неће морати да поново инсталирате управљачке програме за све што имате на вашем систему. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Будући да је опоравак партицију је одвојена, нешто попут ДБАН би требао бити у могућности за избрисати Уиндоус партицију. Тада можете ићи напред и покрените опоравку свуда опет, па нека га завршили овај пут:)
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Спасавање података пре него што АЦ диска за опоравак - Уиндоус Виста оперативни систем | ебхуттон1717 | Уопштено Софтуаре Цхат | 10 | 10. Окт 2009 02:34 |
| Оштети Екстернал Дриве, Рау? Потребу за спашавање податке .. Хелп! | Схреддер | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 18 аугуст 2009 18:34 |
| ХП Павиљон оштети Партитион Рецоверы-ЦДс добити? | ХПсорцерер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 7. јуна 2009 11:34 |
| Рачунар је споро и све ексе датотеке су оштећене | алкесхпал | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 25 октобар 2008 03:21 |
| Оштећене датотеке - пријавите ХД неуспех? | блубла | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 21. сеп 2008 03:34 |
| Тхреад Тоолс | |
| |