менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Перерваний IBM System відновлення, пошкоджені файли Windows

Reply

Різьба Інструменти
Old 21 січня 2009, 22:21
Нові члени групи

Default Перерваний IBM System відновлення, пошкоджені файли Windows

Я тільки що купила відремонтовану IBM ThinkPad T42 2373 з Windows XP. У мене була проблема розробити в той же день я купив його і намагалися збити порятунок IBM / відновлення варіант, який з'являється під час завантаження комп'ютера.

Ну, я нетерпляче перебив і безглуздо процес відновлення. У мій захист, я ніколи не використовував IBM до і подумав, що опції, як і раніше буде доступна, щоб повторити спробу, коли я перезапуститися. На жаль, зараз при завантаженні комп'ютера, і це просто запускає Windows відразу і не дати мені можливість запустити відновлення системи знову.
Windows не буде запускатися більше, і він говорить мені, що його system32 файл пошкоджений і потребує ремонту.

У мене немає гарантії на відремонтований комп'ютер. Чи повинен я купити диска Windows XP та встановити його, або він може бути легко відновлені з чужого диска Windows?

Я дійсно не знаю багато про встановлення та ремонту вікон, тому що я ніколи не доводилося робити це раніше. Я ніколи раніше не було комп'ютерів постачаються з диска Windows.
Old 22 сiчня 2009, 00:47
Член групи

Привіт вам використовувати хто esles диска XP, але ваш продукт ключ, я встановив XP Pro на мій ThinkPad T20 досить легко. ESC про запуск завантажуватися з диска дотримуйтесь інструкцій
Old 22 сiчня 2009, 00:51
Член групи

Спробуйте ремонту перших же чином, то вам не доведеться перевстановити всі драйвери для вас у вашій системі.
Old 22 січня 2009, 01:29
Донор групи

Після відновлення куща окремо, щось на кшталт DBAN повинна бути в змозі знищити розділ Windows. Тоді ви можете піти далі і виконати відновлення все заново, і дайте йому закінчити цей час:)
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.