![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я тільки що купила відремонтовану IBM ThinkPad T42 2373 з Windows XP. У мене була проблема розробити в той же день я купив його і намагалися збити порятунок IBM / відновлення варіант, який з'являється під час завантаження комп'ютера. Ну, я нетерпляче перебив і безглуздо процес відновлення. У мій захист, я ніколи не використовував IBM до і подумав, що опції, як і раніше буде доступна, щоб повторити спробу, коли я перезапуститися. На жаль, зараз при завантаженні комп'ютера, і це просто запускає Windows відразу і не дати мені можливість запустити відновлення системи знову. Windows не буде запускатися більше, і він говорить мені, що його system32 файл пошкоджений і потребує ремонту. У мене немає гарантії на відремонтований комп'ютер. Чи повинен я купити диска Windows XP та встановити його, або він може бути легко відновлені з чужого диска Windows? Я дійсно не знаю багато про встановлення та ремонту вікон, тому що я ніколи не доводилося робити це раніше. Я ніколи раніше не було комп'ютерів постачаються з диска Windows. |
|
| |||
| |||
| Привіт вам використовувати хто esles диска XP, але ваш продукт ключ, я встановив XP Pro на мій ThinkPad T20 досить легко. ESC про запуск завантажуватися з диска дотримуйтесь інструкцій |
|
| |||
| |||
| Спробуйте ремонту перших же чином, то вам не доведеться перевстановити всі драйвери для вас у вашій системі. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Після відновлення куща окремо, щось на кшталт DBAN повинна бути в змозі знищити розділ Windows. Тоді ви можете піти далі і виконати відновлення все заново, і дайте йому закінчити цей час:)
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|