по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Невидим задачите! Win XP SP2

Reply

Нишка Инструменти
Old 18 юни 2009 г., 06:02
Новите държави Група

Имам много странно & отчайващ проблем с моя компютър.
Im използвайки winxp SP2. Всъщност аз просто има нова интернет връзка, аз инсталирали "COMODO Firewall Pro", & скоро, след като завърши инсталирането на защитна стена показа съобщение, файл на име "Svchost.exe" и се опитва да установи връзка с интернет, аз блокиран & прекратено процес, с помощта на същата Firewall & скоро след това, че компютърът е изключи необичайно.
И сега, когато влезете в моя администраторски акаунт, всичко аз виждам е на работния плот, без задачите, всички десктоп икони са замразени, Тоест те не могат да бъдат преместени или копирани в действителност "паста" опция не е активна във всички, Интернет CONNECTON е изгубен, системата скорост е намалял драстично. Сега Im използване на компютър в безопасен режим & работните му глоба в този режим, но как мога да се върнете обратно към нормалния режим.
Какво би могло да е възможно причината & решение? Има я само, защото на този инат файла (Svchost.exe) или нещо друго.
Моля да ми помогне с това.
Old 18 юни 2009 г., 11:10
Номер на групата

Svchost.exe е legit и напълно безопасни.

Имате ли резервни копия можете да се върнете обратно? Освен това бихте могли да опитате да деинсталирате Comodo, и после да го инсталирате отново (надявам се това да деблокирате Svchost) и оставете го този път, той може да бъде напълно несвързани, но е възможно, без достъп до интернет страна, това е завинтване на външния вид .
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc