menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Neviditelný panelu! Win XP SP2

Reply

Thread Nástroje
Old 18. června 2009, 06:02
Nový člen skupiny

Default Neviditelný panelu! Win XP SP2

Mám opravdu divný & frustrující problém s mým PC.
Im pomocí WinXP SP2. Vlastně jsem nové připojení k internetu, mám nainstalovaný 'COMODO Firewall Pro' & záhy poté, co jsem dokončil instalaci firewallu ukázalo hlášení soubor 'svchost.exe' i pokusu o vytvoření připojení k internetu, jsem zablokován & ukončen proces s pomocí stejných firewall & Brzy po tomto počítači byl vypínání neobvykle.
A teď, když jsem přihlášení na můj účet správce, všechno je vidět i na ploše s NO panelu všechny ikony na ploše jsou zmrazené, myslím, že není možné přesouvat nebo kopírovat ve skutečnosti 'vložit' volba není aktivní na všech, internet CONNECTON je ztracena, systém rychlost snížila výrazně. Teď Im pomocí PC v nouzovém režimu & jeho pracovní pokuty v tomto režimu, ale jak se mohu vrátit zpět do normálního režimu.
Co by mohlo být důvodem & řešení? Je to jen z důvodu, že tvrdohlavý soubor (svchost.exe), nebo něco jiného.
Laskavě pomozte mi s tím.
Old 18. června 2009, 11:10
Dárce Skupina

Default Neviditelný panelu! Win XP SP2

svchost.exe je zákonné a naprosto bezpečné.

Máte nějaké zálohy se můžete vrátit zpět? Jiné, než že byste mohli zkusit Comodo odinstalovat, a pak je znovu nainstalovat (snad by to odblokovat Svchost) a umožnit mu tento čas, to může být úplně nesouvisí, ale je možné, že bez přístupu web-boku, je to přišroubováním až vzhled .
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
MS Access 2003 Skrýt / Značka neviditelné výběr Arvind Kushwaha Office & Aplikace 0 4. června 2009 14:35
Přizpůsobování panelu Windows XP? Emrys88 Operační systémy Windows 4 25. březen 2009 02:20
Neviditelné soubory - prázdná složka - Přístup byl odepřen buzzby1080 Obecné Software Chat 3 15. února 2009 08:30
Problém s Úlohy Zypo Operační systémy Windows 2 9. prosinec 2007 11:26
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.