![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Έχω ένα πολύ περίεργο και απογοητευτικό πρόβλημα με τον υπολογιστή μου.
Im χρησιμοποιώντας winxp SP2. Στην πραγματικότητα μόλις πήρε μια νέα σύνδεση στο internet, θα εγκατασταθεί το "Comodo Firewall Pro", & i ολοκληρωθεί σύντομα μετά την εγκατάσταση του τείχους έδειξε ένα μήνυμα λέγοντας ένα αρχείο με το όνομα "Svchost.exe 'i προσπαθεί να δημιουργήσει μια σύνδεση στο internet, θα μπλοκάρει & περατωθεί η διαδικασία με τη βοήθεια του ίδιου τείχους και ότι αμέσως μετά το κλείσιμο του υπολογιστή ήταν ασυνήθιστα. Και τώρα, όταν συνδεθείτε για να μου λογαριασμό διαχειριστή? Όλα βλέπω είναι η επιφάνεια εργασίας με το ΟΧΙ εργασιών, όλα τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας είναι κατεψυγμένα, εννοώ ότι δεν μπορεί να μετακινηθεί ή αντιγραφεί στην πραγματικότητα την "πάστα" η επιλογή δεν είναι ενεργή σε όλα, το Διαδίκτυο CONNECTON έχει χαθεί, η ταχύτητα του συστήματος έχει μειωθεί δραστικά. Τώρα Im που χρησιμοποιούν τον υπολογιστή για την ασφαλή λειτουργία των ομάδων εργασίας και πρόστιμο σε αυτή την κατάσταση, αλλά πώς μπορώ να επανέλθω στην κανονική λειτουργία. Τι θα μπορούσε να είναι πιθανή αιτία και λύση; Είναι μόνο λόγω του ότι η πεισματική αρχείο (Svchost.exe) ή κάτι άλλο. Την καλοσύνη να με βοηθήσει με αυτό. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Svchost.exe και legit είναι απόλυτα ασφαλής.
Έχετε καθόλου backups μπορείτε να επανέλθω στην; Άλλα από ότι θα μπορούσατε να δοκιμάσετε την απεγκατάσταση του Comodo, και στη συνέχεια να εγκαταστήσετε πάλι (ελπίζω αυτό θα απεμπλακεί Svchost) και θα επιτρέψει αυτή τη φορά, μπορεί να είναι εντελώς άσχετες, αλλά είναι πιθανό ότι δεν έχουν πρόσβαση με το διαδίκτυο από την πλευρά της, είναι το βίδωμα μέχρι την εμφάνιση . Το σύστημά μου: FordyPC
|