פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

נראית המשימות! Win XP SP2

Reply

שרשרת כלים
Old 18 יוני 2009, 06:02
קבוצת חברות חדשות

Default נראית המשימות! Win XP SP2

אני כבר יש באמת מוזר & מתסכל הבעיה שלי עם המחשב.
IM באמצעות winxp SP2. למען האמת, אני רק צריך חיבור אינטרנט חדשה, התקנתי את 'חומת האש COMODO המקצוענים', & מייד לאחר שסיימתי להתקין את חומת האש הראה הודעה אומר קובץ בשם 'היישום Svchost.exe' אני מנסה להקים חיבור לאינטרנט, אני חסומה & הופסק את התהליך עם עזרה של אותה חומת אש & בקרוב לאחר שהמחשב כיבוי unusually.
ועכשיו כשאני הכניסה שלי מנהל חשבון, כל מה שאני רואה זה את שולחן העבודה ללא שורת המשימות, את כל שולחן העבודה מסמלי קפוא, אני מתכוון, הם לא ניתנים להעברה או מועתקים למעשה את 'הדבק' האפשרות אינה פעילה כלל, האינטרנט CONNECTON הולך לאיבוד, המערכת כוללת מהירות מופחת drastically. עכשיו Im באמצעות המחשב במצב בטוח ב & שלו עובד בסדר במצב זה, אבל איך אני יכול לחזור חזרה למצב נורמלי.
מה יכול להיות סיבה אפשרית & הפתרון? האם זה רק בגלל שיש מעוקש הקובץ (היישום Svchost.exe) או משהו אחר.
Kindly לעזור לי עם זה.
Old 18 יוני 2009, 11:10
קבוצת תורמים

Default נראית המשימות! Win XP SP2

היישום Svchost.exe הוא לגיטימי ו בטוח לחלוטין.

האם יש לכם גיבויים אתה יכול לחזור בחזרה? חוץ מזה אתה יכול לנסות Comodo בהסרת ההתקנה, ולאחר מכן להתקין אותו שוב (אני מקווה זה יהיה בטל חסימה svchost) ולאפשר את זה הפעם, זה עלול להיות קשור לחלוטין, אבל זה לא אפשרי, כי עם גישה אינטרנט בצד זה של הברגה את המראה .
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
MS Access 2003 הסתר / הפוך בחירה בלתי נראה Arvind Kushwaha חבילות Office & Applications 0 4th יוני 2009 14:35
Customising בשורת המשימות של Windows XP? Emrys88 מערכות ההפעלה Windows 4 25 מרץ 2009 02:20
נראית קבצים - תיקייה ריקה - הגישה נדחתה buzzby1080 כללי תוכנות צ 'אט 3 ה -15 בחודש פברואר 2009 08:30
בעיה עם שורת המשימות Zypo מערכות ההפעלה Windows 2 9th דצמבר 2007 11:26
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.