![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Man ir patiešām dīvaini un nomākta problēma ar manu datoru.
Im lietojot WinXP SP2. Patiesībā es atkal jaunu interneta pieslēgums, es instal "Comodo Firewall Pro", un drīz pēc tam i finished installing ugunsmūri parādīja ziņojumu, kurā teikts failu ar nosaukumu "svchost.exe" i ina izveidot interneta pieslēgumu, es bloķēts un izbeigta procesu palīdzību paša firewall un drīz pēc tam, ka dators bija slēgtu neparasti. Un tagad, kad i login to my administratora kontu, visu redzu ir desktop ar NO uzdevumjoslas visi darbvirsmas ikonas ir iesaldēti, es domāju tās nevar pārvietot vai kopēt faktiski "pasta" iespēja nedarbojas vispār, INTERNET CONNECTON ir pazaudēts, sistēmas ātrums ir krasi samazināts. Tagad Im izmantojot PC in drošajā režīmā un tā darba soda šajā režīmā, bet kā es varu atgriezties normālā režīmā. Kāds varētu būt iespējamais iemesls un risinājums? Tas ir tikai tāpēc, ka spītīgs faila (svchost.exe) vai kaut kas cits. Lūdzu man palīdzēt ar to. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
svchost.exe ir legit un pilnīgi droši.
Vai jums ir backups jūs varat atgriezties atpakaļ? Izņemot, ka jūs varētu mēģināt atinstalēt Comodo, un tad instalējot atkal (cerams, ka tas varētu atbloķēt svchost) un ļauj tam šajā laikā, tas varētu būt pilnīgi nesaistīti, bet ir iespējams, ka bez pieejas web-side, tas skrūvēm līdz izskatu . Mana sistēma: FordyPC
|