![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam bardzo dziwne i frustrujące problem z moim komputerem. Im użyciu winxp SP2. Actually I just got a nowe połączenie z internetem, ja zainstalowany "COMODO Firewall Pro", i zaraz po zakończeniu instalacji i zapory pokazał komunikat plik o nazwie "svchost.exe" i próbuje ustanowić połączenie z internetem, ja zablokowany i zakończone procesu przy pomocy tej samej zapory i po, że komputer został zamknięty niezwykle. A teraz, kiedy i logowania do mojego konta administratora wszystko co widzę to pulpicie z NO zadań, wszystkie ikony pulpitu są zamrożone, mam na myśli nie mogą być przenoszone lub kopiowane w rzeczywistości "pasta" opcja nie działa na wszystkich, Internet CONNECTON utraty systemu prędkości zmniejszyła się drastycznie. Im teraz przy użyciu komputera w trybie awaryjnym i jego pracy, grzywna w tym trybie, ale Jak mogę powrócić do normalnego trybu. Co mogłoby być możliwe przyczyny i rozwiązania? Czy tylko z powodu, że uparty plik (svchost.exe) lub coś innego. Uprzejmie pomóc mi się z tym. |
|
| |||
| |||
| Svchost.exe jest legit i całkowicie bezpieczne. Czy mają Państwo backups możesz powrócić do? Inne niż można odinstaluj Comodo, a następnie zainstalowanie go ponownie (hopefully to odblokować svchost) i umożliwić mu ten czas, to może być zupełnie niepowiązanych, ale możliwe jest, że bez dostępu do strony internetowej, to śrubowania do wyglądu . |
![]() |
|
| Zakładki |