menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Neviditeľný paneli! Win XP SP2

Reply

Thread Tools
Old 18. júna 2009, 06:02
Nový člen skupiny

Default Neviditeľný paneli! Win XP SP2

Mám naozaj divný & frustrujúce problém s mojím PC.
Im pomocou WinXP SP2. Vlastne som nové pripojenie k internetu, mám nainštalovaný 'COMODO Firewall Pro' & záhy potom, čo som dokončil inštaláciu firewallu ukázalo hlásenie súbor 'svchost.exe' i pokuse o vytvorenie pripojenia k internetu, som zablokovaný & ukončený proces s pomocou rovnakých firewall & Čoskoro po tomto počítači bol vypínání nezvyčajne.
A teraz, keď som prihlásení na môj účet správcu, všetko je vidieť aj na ploche s NO paneli všetky ikony na ploche sú mrazené, myslím, že nie je možné presúvať alebo kopírovať v skutočnosti 'vložiť' voľba nie je aktívna na všetkých, internet CONNECTON je stratená, systém rýchlosť znížila výrazne. Teraz Im pomocou PC v núdzovom režime & jeho pracovné pokuty v tomto režime, ale ako sa môžem vrátiť späť do normálneho režimu.
Čo by mohlo byť dôvodom & riešenia? Je to len z dôvodu, že tvrdohlavý súbor (svchost.exe), alebo niečo iného.
Prosím pomôžte mi s tým.
Old 18. júna 2009, 11:10
Darcu Skupina

Default Neviditeľný paneli! Win XP SP2

svchost.exe je zákonné a úplne bezpečné.

Máte nejaké preddavky sa môžete vrátiť späť? Iné, než že by ste mohli skúsiť Comodo odinštalovať, a potom znova nainštalovať (snad by to odblokovat Svchost) a umožniť mu tento čas, to môže byť úplne nesúvisí, ale je možné, že bez prístupu web-boku, je to priskrutkovaním až vzhľad .

Môj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základná doska:
Asus P5Q / L PRE (Intel P43, ICH10)
Pamäť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operačný systém (y):
XP PRO x86/XP PRE x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
MS Access 2003 Skryť / Značka neviditeľné výber Arvind Kushwaha Office & Aplikácie 0 4. júna 2009 14:35
Prispôsobenie panela Windows XP? Emrys88 Operačné systémy Windows 4 25. marec 2009 02:20
Neviditeľné súbory - prázdna zložka - Prístup bol odmietnutý buzzby1080 Všeobecné Software Chat 3 15. februára 2009 08:30
Problém s Úlohy Zypo Operačné systémy Windows 2 9. december 2007 11:26
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.