![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám naozaj divný & frustrujúce problém s mojím PC. Im pomocou WinXP SP2. Vlastne som nové pripojenie k internetu, mám nainštalovaný 'COMODO Firewall Pro' & záhy potom, čo som dokončil inštaláciu firewallu ukázalo hlásenie súbor 'svchost.exe' i pokuse o vytvorenie pripojenia k internetu, som zablokovaný & ukončený proces s pomocou rovnakých firewall & Čoskoro po tomto počítači bol vypínání nezvyčajne. A teraz, keď som prihlásení na môj účet správcu, všetko je vidieť aj na ploche s NO paneli všetky ikony na ploche sú mrazené, myslím, že nie je možné presúvať alebo kopírovať v skutočnosti 'vložiť' voľba nie je aktívna na všetkých, internet CONNECTON je stratená, systém rýchlosť znížila výrazne. Teraz Im pomocou PC v núdzovom režime & jeho pracovné pokuty v tomto režime, ale ako sa môžem vrátiť späť do normálneho režimu. Čo by mohlo byť dôvodom & riešenia? Je to len z dôvodu, že tvrdohlavý súbor (svchost.exe), alebo niečo iného. Prosím pomôžte mi s tým. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| svchost.exe je zákonné a úplne bezpečné.
Máte nejaké preddavky sa môžete vrátiť späť? Iné, než že by ste mohli skúsiť Comodo odinštalovať, a potom znova nainštalovať (snad by to odblokovat Svchost) a umožniť mu tento čas, to môže byť úplne nesúvisí, ale je možné, že bez prístupu web-boku, je to priskrutkovaním až vzhľad . Môj systém: FordyPC
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| MS Access 2003 Skryť / Značka neviditeľné výber | Arvind Kushwaha | Office & Aplikácie | 0 | 4. júna 2009 14:35 |
| Prispôsobenie panela Windows XP? | Emrys88 | Operačné systémy Windows | 4 | 25. marec 2009 02:20 |
| Neviditeľné súbory - prázdna zložka - Prístup bol odmietnutý | buzzby1080 | Všeobecné Software Chat | 3 | 15. februára 2009 08:30 |
| Problém s Úlohy | Zypo | Operačné systémy Windows | 2 | 9. december 2007 11:26 |
| Thread Tools | |
| |