мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Невидљив траци! Уин КСП СП2

Reply

Тхреад Тоолс
Old 18. јуни 2009, 06:02
Нови члан групе

Default Невидљив траци! Уин КСП СП2

Иве 'је добио стварно чудно и фрустрирајући проблем с мој рачунар.
Им помоћу УинКСП СП2. Заправо ја праведан је добио нову интернет везу, ЈА инсталиран 'ЦОМОДО Фиреуалл Про ", и убрзо након што сам завршио инсталирате заштитни зид показао порука казивање датотеку под називом' Свцхост.ексе 'и покушава да успостави интернет везу, ја & престаје блокиран процесу, уз помоћ истог заштитни зид и убрзо након тога се рачунар искључи био неуобичајено.
А сада када сам се пријавити на мој управник рачун; видим све је на радној површини без траци, све десктоп иконе су смрзнута, мислим да се не могу да преместите или копирате у ствари 'налепите' опција није активна на свим, Интернет ЦОННЕЦТОН је изгубио, систем брзина је драстично смањена. Ноу Им користећи рачунар у безбедном начину рада и радних фино у овом начину рада, али како могу вратити на нормалан начин.
Шта би могло бити могуће разлог и решење? Да ли је то само због тога тврдоглави датотеку (Свцхост.ексе) или нешто друго.
Љубезно помоћ мене вањска страна с данашји.
Old 18. јуни 2009, 11:10
Донаторска Група

Default Невидљив траци! Уин КСП СП2

Свцхост.ексе је читљив и савршено сигурно.

Имате ли резервне копије можете вратити на? Друго него да бисте могли да уклоните инсталацију комплета алатки ЦОМОДО, а затим га поново инсталирате (надамо се да ће то деблокирај Свцхост) и допустити да то време, могло би бити потпуно неповезане, али могуће је да, без приступа веб-стране, то је сцреуинг уп формат .
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
МС Аццесс 2003 Хиде / Маке невидљива избор Арвинд Кусхуаха Оффице & Апплицатионс 0 4. јуна 2009 14:35
Цустомисинг Уиндоус КСП траке? Емрыс88 Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 25 март 2009 02:20
Невидљив Филес - Емпты Фолдер - Приступ је одбијен буззбы1080 Уопштено Софтуаре Цхат 3 15 фебруар 2009 08:30
Проблем са траке Зыпо Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 9 децембар 2007 11:26
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц