![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Иве 'је добио стварно чудно и фрустрирајући проблем с мој рачунар. Им помоћу УинКСП СП2. Заправо ја праведан је добио нову интернет везу, ЈА инсталиран 'ЦОМОДО Фиреуалл Про ", и убрзо након што сам завршио инсталирате заштитни зид показао порука казивање датотеку под називом' Свцхост.ексе 'и покушава да успостави интернет везу, ја & престаје блокиран процесу, уз помоћ истог заштитни зид и убрзо након тога се рачунар искључи био неуобичајено. А сада када сам се пријавити на мој управник рачун; видим све је на радној површини без траци, све десктоп иконе су смрзнута, мислим да се не могу да преместите или копирате у ствари 'налепите' опција није активна на свим, Интернет ЦОННЕЦТОН је изгубио, систем брзина је драстично смањена. Ноу Им користећи рачунар у безбедном начину рада и радних фино у овом начину рада, али како могу вратити на нормалан начин. Шта би могло бити могуће разлог и решење? Да ли је то само због тога тврдоглави датотеку (Свцхост.ексе) или нешто друго. Љубезно помоћ мене вањска страна с данашји. |
|
| |||
| |||
| Свцхост.ексе је читљив и савршено сигурно. Имате ли резервне копије можете вратити на? Друго него да бисте могли да уклоните инсталацију комплета алатки ЦОМОДО, а затим га поново инсталирате (надамо се да ће то деблокирај Свцхост) и допустити да то време, могло би бити потпуно неповезане, али могуће је да, без приступа веб-стране, то је сцреуинг уп формат . |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| МС Аццесс 2003 Хиде / Маке невидљива избор | Арвинд Кусхуаха | Оффице & Апплицатионс | 0 | 4. јуна 2009 14:35 |
| Цустомисинг Уиндоус КСП траке? | Емрыс88 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 25 март 2009 02:20 |
| Невидљив Филес - Емпты Фолдер - Приступ је одбијен | буззбы1080 | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 15 фебруар 2009 08:30 |
| Проблем са траке | Зыпо | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 9 децембар 2007 11:26 |
| Тхреад Тоолс | |
| |