![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я отримав дуже дивне & розчарувань проблема з моїм комп'ютером. Im допомогою WinXP SP2. На самом деле я тільки що отримав нове підключення до інтернету, я встановив 'Comodo Firewall Pro', & I незабаром після завершення установки брандмауера показав повідомлення про фото з ім'ям "svchost.exe я 'намагається встановити з'єднання з Інтернетом, я заблокував & припинено процесу за допомогою тих же брандмауер & незабаром після цього комп'ютер був закриття незвично. І тепер, коли я Логін адміністратору мій рахунок, я бачу тільки на робочому столі з NO панелі задач Windows, заморожені всі значки на робочому столі, тобто вони не можуть бути переміщені або скопійовані насправді опція "Вставити" не діє на всіх, Інтернет втрачається CONNECTON, система має швидкість різко скоротилося. Now Im використанні комп'ютера в безпечному режимі & своєму робочому штрафу в цьому режимі, але як я можу повернутися в нормальний режим. Що може бути можливою причиною & рішення? Хіба тільки тому, що впертий файлу (svchost.exe) чи щось інше. Прохання допомогти мені з цим. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| svchost.exe це Legit і абсолютно безпечно.
У вас є резервні копії можна повернутися назад? Інше, ніж ви могли б спробувати видалити Comodo, а потім встановити його ще раз (сподіваюся, це буде розблокувати Svchost), і вирішити цей раз, це може бути зовсім не пов'язані, але цілком можливо, що, не маючи доступу веб-стороні, це примруживши появі . Моя система: FordyPC
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| MS Access 2003 приховати / зробити невидимим відбір | Арвінд Kushwaha | Office Suites & Застосування | 0 | 4 червня 2009 14:35 |
| Настроювання панелі завдань Windows XP? | Emrys88 | Операційні системи Windows | 4 | 25 березня 2009 02:20 |
| Невидимі файли - пустий папки - доступ заборонений | buzzby1080 | General Software чат | 3 | 15 лютого 2009 08:30 |
| Проблема з панелі завдань | Zypo | Операційні системи Windows | 2 | 9 грудня 2007 11:26 |
| Різьба Інструменти | |
| |