менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Невидимий завдань! Win XP SP2

Reply

Різьба Інструменти
Old 18 червня 2009, 06:02
Нові члени групи

Default Невидимий завдань! Win XP SP2

Я отримав дуже дивне & розчарувань проблема з моїм комп'ютером.
Im допомогою WinXP SP2. На самом деле я тільки що отримав нове підключення до інтернету, я встановив 'Comodo Firewall Pro', & I незабаром після завершення установки брандмауера показав повідомлення про фото з ім'ям "svchost.exe я 'намагається встановити з'єднання з Інтернетом, я заблокував & припинено процесу за допомогою тих же брандмауер & незабаром після цього комп'ютер був закриття незвично.
І тепер, коли я Логін адміністратору мій рахунок, я бачу тільки на робочому столі з NO панелі задач Windows, заморожені всі значки на робочому столі, тобто вони не можуть бути переміщені або скопійовані насправді опція "Вставити" не діє на всіх, Інтернет втрачається CONNECTON, система має швидкість різко скоротилося. Now Im використанні комп'ютера в безпечному режимі & своєму робочому штрафу в цьому режимі, але як я можу повернутися в нормальний режим.
Що може бути можливою причиною & рішення? Хіба тільки тому, що впертий файлу (svchost.exe) чи щось інше.
Прохання допомогти мені з цим.
Old 18 червня 2009, 11:10
Донор групи

Default Невидимий завдань! Win XP SP2

svchost.exe це Legit і абсолютно безпечно.

У вас є резервні копії можна повернутися назад? Інше, ніж ви могли б спробувати видалити Comodo, а потім встановити його ще раз (сподіваюся, це буде розблокувати Svchost), і вирішити цей раз, це може бути зовсім не пов'язані, але цілком можливо, що, не маючи доступу веб-стороні, це примруживши появі .

Моя система: FordyPC

Процесор (и):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Материнська плата:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
ОЗУ:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Графічна карта (и):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
HDBarracuda 1x Seagate 1TB 1x 250GB
Оптичний привід (и):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Діло / PSU:
Antec Sonata III & EarthWatts 500W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Монітор (и):
2 х Acer P193WAd
Операційна система (и):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
MS Access 2003 приховати / зробити невидимим відбір Арвінд Kushwaha Office Suites & Застосування 0 4 червня 2009 14:35
Настроювання панелі завдань Windows XP? Emrys88 Операційні системи Windows 4 25 березня 2009 02:20
Невидимі файли - пустий папки - доступ заборонений buzzby1080 General Software чат 3 15 лютого 2009 08:30
Проблема з панелі завдань Zypo Операційні системи Windows 2 9 грудня 2007 11:26
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.