по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Присъединяване на нова станция XPpro ми Win2k сървър

Reply

Нишка Инструменти
Old 24-ти май 2009 г., 21:14
Новите държави Група

Първо, аз съм мениджър ameteur мрежата ... така че моля не си давам зор на мен. Аз вероятно причинено моя проблем. : rolleyes:

Опитах се да се добави нов XPpro работно място за нашата Win2k Server околната среда, и сега аз имам 2 компютъра с "ограничен или липса на свързаност" проблеми (LONCP) ... едната е нова станция, а друг е станцията, която е свързана с този въпрос, както ще обясня по-долу.

Щях да се опита да замени работния плот (наричат станция 1), с нов компютър (наричат 1б). Добавих 1б до мрежата, което я прави неизползван компютър име, и той работи добре ... може да видите в мрежата, да сърфирате в мрежата, достъп до файловете на сървъра, използвате Outlook за да се свържете с размяна и др След няколко дни по-късно той започва да крещя за LONCP и няма достъп до мрежата. Не може да видите в интернет, или нищо. Аз сте опитвали всякакви неща, за да се определи това, но да не се ползват.

Другият компютър (наричат станция 2) не е име, за да съвпадат нашата мрежа (само на компютъра името) така, аз се опитах да го преименувате. Той приел ново име, и работи добре за момента (може би един ден, или така?), Но по-късно има LONCP. Беше безжична връзка, затова помислих, че адаптерът за безжична мрежа е проблем, но дори и след като се движат в нея да се свърже с cat5 кабел, той не е имал достъп.

Аз подозирам, че има нещо общо с именуване тях, тъй като това е единственото нещо, обща и за двете системи. Може би аз просто се нуждаят от основен опреснителни за добавяне / преименуването компютър, за да Win2k Server.

Късата въпрос е как да решим LONCP?
Дългите въпрос е какво да направя, за да доведе до него, и има ли кратък преглед на това как трябва да се направи това?

Thx.
Reply

Register

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
(Microsoft MN-500 Router) Няма достъп до базова станция инструмент за управление veleron11 В мрежа, модеми & VoIP 0 6 юни 2009 14:02
Windows Server 2003 SP2 на Citrix PS 3.0 - Server се рестартира след последния потребител влиза изложени степени DMB Windows операционни системи 0 20 май 2009 13:40
Препоръчителни компютърни части гид 2: ATI рехабилитация поскъпването Станция Carbon Общи Хардуер Чат 17 10 Feb 2009 22:27
Малко Lenni се присъедини към компютъра света;) LittleLenni Представете Yourself Тук 5 11 Jan 2009 08:25
АЕЦ Gazmondo Общи Хардуер Чат 8 24 Jan 2008 22:44
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc