menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Spojení nové stanice XPpro do mého Win2k server

Reply

Thread Nástroje
Old 24. května 2009, 21:14
Nový člen skupiny

Default Spojení nové stanice XPpro do mého Win2k server

Za prvé, jsem ameteur Network Manager ... tak najdete snadno na mě. I pravděpodobně způsobila mé vlastní problém. : rolleyes:

Snažil jsem se přidat novou XPpro pracoviště pro naše Win2k Server prostředí, a hned jsem dostal 2 počítačů s "omezené nebo žádné připojení" problémy (LONCP) ... Jedním z nich je nová stanice, a další je stanice, která se vztahuje k této otázce, jak jsem se vysvětlit.

Jsem se pokusit nahradit desktopové (říká stanice 1) s novým počítačem (říká 1b). 1b jsem přidal do sítě, což je nepoužitý název počítače, a fungovalo to fine ... mohli vidět síti surfovat čisté, přístup k souborům na serveru, používat aplikaci Outlook pro připojení k výměně, atd. Pak pár dní později se začne křičet o LONCP a nemá přístup k síti. Není vidět na internetu, nebo nic. Jsem se pokusil o všem, co se to spravit, ale bezvýsledně.

Ostatní počítače (říká stanice 2) nebyl správně pojmenován, aby odpovídala naší sítě (pouze jméno počítače), tak jsem se snažil přejmenovat. Je přijat nový název a pracoval pokuta za chvíli (asi den nebo tak?), Ale později má LONCP. Byl to bezdrátové připojení, tak jsem myslel, možná bezdrátový síťový adaptér byl problém, ale i po stěhování se připojit s cat5 kabel, neměla přístup.

Mám podezření, že má něco společného s jejich názvů, protože to je jediná věc, společné pro oba systémy. Možná jsem jen základní opakovacími na přidání / přejmenování počítače na Win2k Server.

Tato otázka je krátká Jak vyřešit LONCP?
Dlouhodobém otázkou je to, co jsem udělal, že způsobí, a je zde stručný přehled o tom, jak bych to učinil?

Thx.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
(Microsoft MN-500 Router) Nelze přístup Base Station nástroj řízení veleron11 Sítě, Modemy & VoIP 0 6. června 2009 14:02
Windows Server 2003 SP2 na Citrix PS 3.0 - server restartován po posledním přihlášení uživatele mimo dmb Operační systémy Windows 0 20. května 2009 13:40
Doporučené počítačové díly Guide 2: ATI Odpočinek Ocenění Stanice Carbon Obecné Hardware Chat 17 10. únor 2009 22:27
Little Lenni je připojení k počítači světě;) LittleLenni Představte Yourself Zde 5 11. leden 2009 08:25
Jaderná elektrárna Gazmondo Obecné Hardware Chat 8 24. ledna 2008 22:44
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.