Spojení nové stanice XPpro do mého Win2k server Za prvé, jsem ameteur Network Manager ... tak najdete snadno na mě. I pravděpodobně způsobila mé vlastní problém. : rolleyes:
Snažil jsem se přidat novou XPpro pracoviště pro naše Win2k Server prostředí, a hned jsem dostal 2 počítačů s "omezené nebo žádné připojení" problémy (LONCP) ... Jedním z nich je nová stanice, a další je stanice, která se vztahuje k této otázce, jak jsem se vysvětlit.
Jsem se pokusit nahradit desktopové (říká stanice 1) s novým počítačem (říká 1b). 1b jsem přidal do sítě, což je nepoužitý název počítače, a fungovalo to fine ... mohli vidět síti surfovat čisté, přístup k souborům na serveru, používat aplikaci Outlook pro připojení k výměně, atd. Pak pár dní později se začne křičet o LONCP a nemá přístup k síti. Není vidět na internetu, nebo nic. Jsem se pokusil o všem, co se to spravit, ale bezvýsledně.
Ostatní počítače (říká stanice 2) nebyl správně pojmenován, aby odpovídala naší sítě (pouze jméno počítače), tak jsem se snažil přejmenovat. Je přijat nový název a pracoval pokuta za chvíli (asi den nebo tak?), Ale později má LONCP. Byl to bezdrátové připojení, tak jsem myslel, možná bezdrátový síťový adaptér byl problém, ale i po stěhování se připojit s cat5 kabel, neměla přístup.
Mám podezření, že má něco společného s jejich názvů, protože to je jediná věc, společné pro oba systémy. Možná jsem jen základní opakovacími na přidání / přejmenování počítače na Win2k Server.
Tato otázka je krátká Jak vyřešit LONCP?
Dlouhodobém otázkou je to, co jsem udělal, že způsobí, a je zde stručný přehled o tom, jak bych to učinil?
Thx. |