Ενώνουμε XPPRO ένα νέο σταθμό να μου Win2k server Πρώτη εκτός, Είμαι ameteur διαχειριστής δικτύου ... ναι, να πάω εύκολα για μένα. Μάλλον προκάλεσε το δικό μου πρόβλημα. : rolleyes:
Προσπάθησα να προσθέσετε μια νέα θέση εργασίας να μας XPPRO Win2k Server περιβάλλον, και τώρα έχω 2 υπολογιστές με "περιορισμένες ή δεν συνδετικότητας" προβλήματα (LONCP) ... το ένα είναι το νέο σταθμό, και άλλο είναι ένα σταθμό που έχει σχέση με το θέμα αυτό, όπως θα εξηγήσω στη συνέχεια.
Επρόκειτο να προσπαθήσει να αντικαταστήσει ένα desktop (το αποκαλούμε σταθμό 1) με το νέο υπολογιστή (αποκαλούν 1β). Ι 1β προστεθεί στο δίκτυο, έτσι ώστε να έχει ένα αχρησιμοποίητο όνομα υπολογιστή, και λειτούργησε πρόστιμο ... μπορούσαν να δουν το δίκτυο, σερφάρετε στο διαδίκτυο, πρόσβαση σε αρχεία στο διακομιστή, χρησιμοποιήστε το Outlook για να συνδεθείτε με την ανταλλαγή, κλπ. Στη συνέχεια, λίγες μέρες αργότερα ξεκινάει φωνές για την LONCP, και δεν έχει πρόσβαση στο δίκτυο. Δεν βλέπω το internet ή τίποτα. Έχω δοκιμάσει όλων των ειδών τα πράγματα για να διορθώσετε αυτό, αλλά για να μην χρησιμοποιήσει.
Το άλλο υπολογιστή (το αποκαλούμε σταθμό 2) δεν ήταν ορθό να ταιριάζει με το όνομα του στο δίκτυο (μόνο το όνομα του υπολογιστή), ώστε να προσπαθήσει να το μετονομάσετε. Αποδέχθηκε το νέο όνομα και εργάστηκε πρόστιμο για την ώρα (ίσως μια ημέρα ή έτσι;), αλλά αργότερα έχει την LONCP. Ήταν μια ασύρματη σύνδεση, τόσο Σκέφτηκα ότι ο προσαρμογέας ασύρματου δικτύου ήταν το πρόβλημα, αλλά ακόμη και μετά τη μετακίνηση αυτή να συνδεθεί με ένα καλώδιο cat5, δεν είχε πρόσβαση.
Υποπτεύομαι ότι έχει να κάνει με την ονομασία τους από το ότι είναι το μόνο κοινό σημείο των δύο συστημάτων. Ίσως μόνο μια βασική ανάγκη για την προσθήκη επανεκπαίδευση / μετονομασία ενός υπολογιστή σε Win2k Server.
Το ερώτημα είναι σύντομη Πώς μπορώ να λύσει το LONCP;
Το μεγάλο ερώτημα είναι τι να κάνω για να την κάνουν, υπάρχει και μια σύντομη επισκόπηση για το πώς θα έπρεπε να το είχα κάνει αυτό;
Thx. |