Ulazak novog XPpro postaja u moje Win2k poslužitelj Prije svega, ja sam mrežni manager ameteur ... pa vas molimo idite lagano na meni. Ja vjerovatno uzrokovalo moj problem. : rolleyes:
Pokušao sam dodati novi XPpro radnu Win2k servera na naš okoliš, a sada sam dobio 2 računalima s ograničenim ili nikakvim povezivost "problema (LONCP) ... jedan je novi stanici, a drugi je stanica koja se odnose na ovaj problem kao što ću objasniti u nastavku.
Sam bio idući u pokušati zamijeniti desktop (nazvati stanicu 1) s novom računalu (nazvati 1b). Ja 1b dodano na mrežu, što je jedan neiskorišteni naziv računala i Internet izrađen prekid ... mogao vidjeti na mreži, surfati net, pristupa datotekama na poslužitelju, koristite Outlook za spajanje na razmjenu, itd. Zatim je nekoliko dana kasnije ona počinje deranja o LONCP, a nema pristup na mrežu. Ne mogu vidjeti na internetu ili ništa. Ive 'pokušao sve vrste stvari koje treba popraviti, ali to ne iskoristiti.
Drugom računalu (nazvati stanicu 2) nije se zove točno odgovarati na našoj mreži (samo naziv računala), pa sam pokušao to preimenovati to. To su prihvatili novi naziv, a radio je u redu za sada (možda dan ili kako?), Ali kasnije je LONCP. Bio je to bežične veze, pa sam mislio možda prilagodnik bežične mreže bila problem, ali čak i nakon što se pomicanjem za povezivanje s cat5 kabel, ona nije imala pristup.
Ja sumnjate da ima nešto za napraviti sa imenovanje budući da im je jedina zajednička stvar za oba sustava. Možda sam samo osnovno podsjećanje na dodavanju / preimenovanje računala na Win2k Server.
Kratki pitanje je Kako ću riješiti LONCP?
Na pitanje je dugo šta mi je činiti da je uzrok, a tu je kratki pregled o tome kako bih trebao to učinio?
Thx. |