kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Csatlakozzon egy új állomás XPpro az én Win2k server

Reply

Téma eszközök
Old Május 24 2009, 21:14
Új tag Csoport

Default Csatlakozzon egy új állomás XPpro az én Win2k server

Elõször is, én vagyok ameteur hálózatot működtető ... igen könnyen megy nekem. Talán a saját okozott problémát. : rolleyes:

Megpróbáltam egy új XPpro munkaállást fel Win2k Server környezet, és most már van 2 számítógépek "korlátozott vagy nincs kapcsolaton" problémák (LONCP) ... egy új állomás, egy másik pedig egy állomás, amely az ezt a kérdést fogom magyarázni alább.

Én megyek próbálni, hogy egy asztali (nevezzük állomás 1) az új számítógéphez (nevezzük 1b). Új 1.b. a hálózat, melyet a fel nem használt számítógép nevét, és ez munkás finom ... látta a hálózatot, szörfözés a háló, a hozzáférést a fájlokat a kiszolgálón, az Outlook csatlakozni csere, stb Aztán pár nap múlva indul a LONCP kiabálás, és nem fér hozzá a hálózathoz. Nem lehet látni az interneten, vagy ilyesmi. Megpróbáltam minden dolgot meg, de mindhiába.

A másik gépen (nevezzük állomás 2) nem nevezett meg helyesen, hogy megfeleljen a hálózat (csak a számítógép neve) úgy próbáltam nevezzük. Elfogadta az új nevet, és dolgozott bírság a pillanatban (talán egy nap múlva?), De később a LONCP. Ez a vezeték nélküli kapcsolat, így gondoltam a vezeték nélküli hálózati adapter volt a probléma, de még ez után csatlakozni egy CAT5 kábel, nem volt hozzáférésük.

Gyanítom, hogy valamit csinálni naming óta ez az egyetlen közös dolog, hogy mindkét rendszer. Talán csak az kellene alapvető ismeretfrissítő a további / átnevezve egy számítógép Win2k Server.

A rövid kérdés Hogyan tudom megoldani a LONCP?
A hosszú kérdés mit csináljak okoz, és van egy rövid áttekintést, hogyan kellett volna ezt?

Thx.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.