![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Elõször is, én vagyok ameteur hálózatot működtető ... igen könnyen megy nekem. Talán a saját okozott problémát. : rolleyes:
Megpróbáltam egy új XPpro munkaállást fel Win2k Server környezet, és most már van 2 számítógépek "korlátozott vagy nincs kapcsolaton" problémák (LONCP) ... egy új állomás, egy másik pedig egy állomás, amely az ezt a kérdést fogom magyarázni alább. Én megyek próbálni, hogy egy asztali (nevezzük állomás 1) az új számítógéphez (nevezzük 1b). Új 1.b. a hálózat, melyet a fel nem használt számítógép nevét, és ez munkás finom ... látta a hálózatot, szörfözés a háló, a hozzáférést a fájlokat a kiszolgálón, az Outlook csatlakozni csere, stb Aztán pár nap múlva indul a LONCP kiabálás, és nem fér hozzá a hálózathoz. Nem lehet látni az interneten, vagy ilyesmi. Megpróbáltam minden dolgot meg, de mindhiába. A másik gépen (nevezzük állomás 2) nem nevezett meg helyesen, hogy megfeleljen a hálózat (csak a számítógép neve) úgy próbáltam nevezzük. Elfogadta az új nevet, és dolgozott bírság a pillanatban (talán egy nap múlva?), De később a LONCP. Ez a vezeték nélküli kapcsolat, így gondoltam a vezeték nélküli hálózati adapter volt a probléma, de még ez után csatlakozni egy CAT5 kábel, nem volt hozzáférésük. Gyanítom, hogy valamit csinálni naming óta ez az egyetlen közös dolog, hogy mindkét rendszer. Talán csak az kellene alapvető ismeretfrissítő a további / átnevezve egy számítógép Win2k Server. A rövid kérdés Hogyan tudom megoldani a LONCP? A hosszú kérdés mit csináljak okoz, és van egy rövid áttekintést, hogyan kellett volna ezt? Thx. |