פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

מצטרף חדש XPpro התחנה שלי Win2k Server

Reply

שרשרת כלים
Old 24 במאי 2009, 21:14
קבוצת חברות חדשות

Default מצטרף חדש XPpro התחנה שלי Win2k Server

דבר ראשון, אני ameteur מנהל רשת ... אז אנא לך קל לי. אני כנראה הבעיה נגרמה שלי. : rolleyes:

ניסיתי להוסיף XPpro תחנת העבודה החדשה שלנו Win2k Server הסביבה, ועכשיו אני כבר יש 2 מחשבים עם "קישוריות מוגבלת או לא" בעיות (LONCP) ... אחד היא התחנה החדשה, ואחר כך היא התחנה קשורה לבעיה זו כפי שאני יסביר בהמשך.

אני הולך לנסות להחליף את המחשב השולחני (קוראים לזה התחנה 1) עם מחשב חדש (נקרא לזה 1b). הוספתי 1b לרשת, נותן את זה בשימוש של המחשב שם, וזה עבד בסדר ... יכולתי לראות את הרשת, לגלוש נטו, גישה לקבצים בשרת, משתמש ב-Outlook כדי להתחבר ל-Exchange, וכו 'אז כמה ימים לאחר מכן היא מתחילה לצעוק על LONCP, וכי אין גישה לרשת. אין אפשרות לראות את האינטרנט או משהו. ניסיתי כל מיני דברים כדי לתקן זאת, אך ללא הועיל.

על המחשב השני (תקרא לזה התחנה 2) לא היה שם כדי להתאים באופן נכון את הרשת (רק את שם המחשב) אז ניסיתי שנה את שמו. זה קיבל את השם החדש, ועבדה בסדר עבור רגע (אולי יום או יומיים?), אבל מאוחר יותר יש את LONCP. זה היה חיבור אלחוטי, אז חשבתי אולי את מתאם הרשת האלחוטית היה את הבעיה, אך גם לאחר העברת אותו להתחבר עם כבל cat5, היא לא היתה גישה.

אני חושד שיש משהו לעשות עם מתן שמות להם, כי מאז הוא רק דבר נפוץ הן מערכות. אולי אני פשוט צריך refresher בסיסיות לגבי הוספת / שינוי השם של המחשב כדי Win2k Server.

הקצר השאלה היא כיצד ניתן לפתור את LONCP?
אורך השאלה היא מה עשיתי כדי לגרום את זה, והאם יש סקירה קצרה של כמה אני צריך לעשות את זה?

Thx.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.