mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Įstojimas naują XPpro stoties į mano Win2k serveris

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 24, 2009, 21:14
Naujas Narys

Default Įstojimas naują XPpro stoties į mano Win2k serveris

First off, I'm ameteur tinklo vadybininkas ... todėl prašome nepersistenk apie mane. Aš turbūt sukėlė mano paties problema. : rolleyes:

Bandžiau pridėti naują XPpro darbo vietos mūsų Win2k Server aplinkoje, o dabar turiu 2 kompiuterius su "Limited" arba "ne Sujungimas" problemų (LONCP) ... viena yra naujoji stotis, o kitas yra stotis, kuri yra susijusi su šiuo klausimu, kaip aš paaiškinti žemiau.

Buvau ketiname bandyti pakeisti darbastalio (vadiname stotelės 1) su nauju kompiuteriu (call it 1b). Dodałem 1b tinklą, suteikiant jai nepanaudotas kompiuterio vardą, ir ji kuo puikiausiai ... galėjo matyti tinklą, naršyti internete, pasiekti failus serveryje, naudojant Outlook prisijungti prie mainų, ir tt Po kelių dienų jis pradeda wrzask apie LONCP ir neturi prieigos prie tinklo. Nesimato internetu arba nieko. I've tried Įvairūs daiktai Norėdami išspręsti šią problemą, tačiau nesėkmingai.

Kitas kompiuteris (vadiname stotelės 2) nebuvo pavadinta teisingai suderinti savo tinklo (tik kompiuterio vardas) taip, aš bandžiau pervadinti. Ji sutiko naują pavadinimą ir dirbo baudos momentas (gal dieną ar taip?), Tačiau vėliau buvo LONCP. Tai buvo bevielis ryšys, todėl maniau gal bevielio tinklo adapteris buvo problema, bet net ir perkėlus jį sujungti su Cat5 kabelį, ji neturi galimybės.

Manau, ji turi kažką daryti su jos surašomos nes tai yra vienintelis bendras dalykas, kad abi sistemas. Gal aš tiesiog reikia pagrindinio kėlimo pridėti / pervadinti kompiuterio Win2k Server.

Trumpas klausimas: kaip man išspręsti LONCP?
Seniai kyla klausimas, ką man daryti tai, ir tai yra trumpa, kaip aš padariau tai?

Thx.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
(Microsoft MN-500 maršrutizatorius) Nepavyksta prisijungti Base Station Management Tool veleron11 Networking, Modems & VoIP 0 6 birželis 2009 14:02
Windows 2003 SP2 serveryje 3,0 PS Citrix - Serveris bus paleistas iš naujo po paskutinio vartotojo Įrašai iš DMB Windows "operacinės sistemos 0 Gegužė 20, 2009 13:40
Rekomenduojama Kompiuterių dalys Guide 2: ATI gerbūvis Įvairių stotis Carbon General Hardware Chat 17 10 vasaris 2009 22:27
Little Lenni prisijungia prie kompiuterių pasaulyje;) LittleLenni Introduce yourself here 5 11 sausis 2009 08:25
Nuclear Power Station Gazmondo General Hardware Chat 8 24 sausis 2008 22:44
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.