![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| First off, I'm ameteur tīkla pārvaldnieks ... tāpēc, lūdzu, iet vienkārši uz mani. Es varbūt ir radījusi savu problēmu. : rolleyes: Es centos pievienot jaunu XPpro darbstacijas mūsu Win2k Server vidē, un tagad man 2 datoriem ar "ierobežota vai nav savienojumu" problēmas (LONCP) ... viens ir jaunas degvielas uzpildes stacijas, bet otra ir stacija, kas ir saistīts ar šo jautājumu, kā es paskaidrošu zemāk. Es mēģināšu aizstāt galddatoru (to sauc par stacijas 1) ar jaunu datoru (to sauc par 1b). I pievienotās 1.b tīklu, dodot tai neizmantota datora nosaukumu, un tā strādāja fine ... varēja redzēt tīklā, sērfot tīklā, piekļūt failiem uz servera, izmantojiet Outlook, lai izveidotu savienojumu ar apmaiņu u.tml Tad dažas dienas vēlāk tā sāk kliegt par LONCP, un tai nav piekļuves tīklam. Nevaram redzēt internetā vai neko. Es esmu mēģinājis visas lietas, veidus, noteikt to, bet bez rezultātiem. Citi dators (to sauc stacija 2) nebija nosaukti pareizi, lai tie atbilstu mūsu tīklā (tikai datora nosaukums), tāpēc es mēģināju pārdēvēt to. Tā pieņēma jaunu nosaukumu, un strādāja sods par brīdi (iespējams, dienā, vai tā ir?), Bet vēlāk ir LONCP. Tas bija bezvadu savienojumu, tāpēc es domāju, varbūt bezvadu tīkla adapteris bija problēma, bet pat pēc tā pārvietošana, lai izveidotu savienojumu ar cat5 kabeli, tā nebija pieejama. Man ir aizdomas, ka ir kaut ko darīt ar nosaukumu tos, jo tas ir tikai kopīgas lieta uz abām sistēmām. Varbūt man tikai vajag pamata kvalifikācijas celšanas uz izcirtēja / pārdēvēšanu datora Win2k Server. Īss jautājums ir, kā es varu atrisināt LONCP? Sen jautājums ir tas, kas bija man nodarīt to, un tas ir īss pārskats par to, kā es būtu izdarījusi? Thx. |