mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

Deveniti un nou XPpro staţie pentru a-mi Win2k server

Reply

Thread Tools
Old 24 mai 2009, 21:14
Noile state Group

Default Deveniti un nou XPpro staţie pentru a-mi Win2k server

Pentru început, eu sunt un administrator de reţea ameteur ... aşa încât vă rugăm să mergeţi uşor la mine. Eu, probabil, cauzate mea problema. : rolleyes:

Am încercat să adăugaţi un nou post de lucru pentru a XPpro noastre Win2k Server mediu, şi acum eu am 2 calculatoare cu "conectivitate limitată sau nu" probleme (LONCP) ... este o noua statie, si o alta este o staţie de care este legat de acest aspect ca voi explica mai jos.

Am fost, vom încerca, pentru a înlocui un desktop (apel aceasta statie 1) cu noul computer (apel este 1b). Am adăugat 1b la reţea, dându-i o neutilizate numele computerului, şi a mers bine ... ar putea vedea în reţea, naviga pe Internet, acces la fişierele de pe server, utilizaţi Outlook pentru a se conecta la schimb, etc Apoi, câteva zile mai târziu de a începe strigăte despre LONCP, şi nu are acces la reţea. Nu pot vedea pe internet sau nimic. Am incercat tot felul de lucruri pentru a rezolva această problemă, dar fără rezultat.

Celelalte computer (apel aceasta statie 2) nu a fost numit în mod corect pentru a se potrivi cu reţeaua noastră (doar nume de computer), aşa că am încercat să-l redenumiţi. Acesta a acceptat noul nume, şi a lucrat bine, pentru moment (poate o zi sau două?), Dar mai târziu, pe de-a LONCP. A fost o conexiune fără fir, şi m-am gândit că poate adaptorul de reţea fără fir a fost problema, dar, chiar şi după ce acesta se deplasează pentru a vă conecta cu un cablu cat5, acesta nu a avut acces.

Cred că le-a de-a face cu denumire de la care le este singurul lucru comun la ambele sisteme. Poate am nevoie de o bază de perfecţionare pe adăugarea / renaming un computer pentru a Win2k Server.

Întrebarea este de scurtă Cum pot rezolva LONCP?
Întrebarea este de mult timp ce am făcut pentru a provoca o, acolo este şi o scurtă trecere în revistă a cum aş fi făcut acest lucru?

Thx.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.