![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pentru început, eu sunt un administrator de reţea ameteur ... aşa încât vă rugăm să mergeţi uşor la mine. Eu, probabil, cauzate mea problema. : rolleyes: Am încercat să adăugaţi un nou post de lucru pentru a XPpro noastre Win2k Server mediu, şi acum eu am 2 calculatoare cu "conectivitate limitată sau nu" probleme (LONCP) ... este o noua statie, si o alta este o staţie de care este legat de acest aspect ca voi explica mai jos. Am fost, vom încerca, pentru a înlocui un desktop (apel aceasta statie 1) cu noul computer (apel este 1b). Am adăugat 1b la reţea, dându-i o neutilizate numele computerului, şi a mers bine ... ar putea vedea în reţea, naviga pe Internet, acces la fişierele de pe server, utilizaţi Outlook pentru a se conecta la schimb, etc Apoi, câteva zile mai târziu de a începe strigăte despre LONCP, şi nu are acces la reţea. Nu pot vedea pe internet sau nimic. Am incercat tot felul de lucruri pentru a rezolva această problemă, dar fără rezultat. Celelalte computer (apel aceasta statie 2) nu a fost numit în mod corect pentru a se potrivi cu reţeaua noastră (doar nume de computer), aşa că am încercat să-l redenumiţi. Acesta a acceptat noul nume, şi a lucrat bine, pentru moment (poate o zi sau două?), Dar mai târziu, pe de-a LONCP. A fost o conexiune fără fir, şi m-am gândit că poate adaptorul de reţea fără fir a fost problema, dar, chiar şi după ce acesta se deplasează pentru a vă conecta cu un cablu cat5, acesta nu a avut acces. Cred că le-a de-a face cu denumire de la care le este singurul lucru comun la ambele sisteme. Poate am nevoie de o bază de perfecţionare pe adăugarea / renaming un computer pentru a Win2k Server. Întrebarea este de scurtă Cum pot rezolva LONCP? Întrebarea este de mult timp ce am făcut pentru a provoca o, acolo este şi o scurtă trecere în revistă a cum aş fi făcut acest lucru? Thx. |