menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Spojenie novej stanice XPPro do môjho Win2k server

Reply

Thread Tools
Old 24. mája 2009, 21:14
Nový člen skupiny

Po prvé, som ameteur Network Manager ... tak nájdete ľahko na mňa. I pravdepodobne spôsobila mojej vlastnej problém. : Rolleyes:

Snažil som sa pridať novú XPPro pracovisko pre naše Win2k Server prostredie, a hneď som dostal 2 počítačov s "obmedzené alebo žiadne pripojenie" problémy (LONCP) ... Jedným z nich je nová stanica, a ďalšie je stanica, ktorá sa vzťahuje k tejto otázke, ako som sa vysvetliť.

Som sa pokúsiť nahradiť desktopové (hovorí stanica 1) s novým počítačom (hovorí 1b). 1b som pridal do siete, čo je nepoužitý názov počítača, a fungovalo to fine ... mohli vidieť sieti surfovať čisté, prístup k súborom na serveri, používať aplikáciu Outlook pre pripojenie k výmene, atď Potom pár dní neskôr sa začne kričať o LONCP a nemá prístup k sieti. Nie je vidieť na internete, alebo nič. Som sa pokúsil o všetkom, čo sa to spravit, ale bezvýsledne.

Ostatné počítače (hovorí stanica 2) nebol správne pomenovaný, aby zodpovedala našej siete (iba meno počítača), tak som sa snažil premenovať. Je prijatý nový názov a pracoval pokuta za chvíľu (asi deň alebo tak?), Ale neskôr má LONCP. Bol to bezdrôtové pripojenie, tak som myslel, možná bezdrôtový sieťový adaptér bol problém, ale aj po presťahovaní sa pripojiť s CAT5 kábel, nemala prístup.

Mám podozrenie, že má niečo spoločné s ich názvov, pretože to je jediná vec, spoločné pre obidva systémy. Možno som len základné opakovacími na pridanie / premenovaní počítača na Win2k Server.

Táto otázka je krátka Ako vyriešiť LONCP?
Dlhodobom otázkou je to, čo som urobil, že spôsobí, a je tu stručný prehľad o tom, ako by som to urobil?

Thx.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.