мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Улазак новог КСПпро станица у моје Уин2к сервер

Reply

Тхреад Тоолс
Old 24 сви 2009, 21:14
Нови члан групе

Default Улазак новог КСПпро станица у моје Уин2к сервер

Пре свега, ја сам мрежни манагер аметеур ... па вас молимо идите лагано на мени. Ја вероватно узроковало мој проблем. : Роллеыес:

Покушао сам додати нови КСПпро радну Уин2к сервера на наш околину, а сада сам добио 2 рачунарима са ограниченим или никаквим Повезивање "проблема (ЛОНЦП) ... један је нови станици, а други је станица која се односе на овај проблем као што ћу објаснити у наставку.

ЈА је лијегање пробати заменити десктоп (назвати станицу 1) са новом рачунару (назвати 1б). Ја 1б додато на мрежу, што је један неискориштени назив рачунара и то израђен прекид ... могао видети на мрежи, сурфати нет, приступа датотекама на серверу, користите Оутлоок за повезивање на размену, итд Затим је неколико дана касније она почиње дерања о ЛОНЦП, а нема приступ на мрежу. Не могу видети на интернету или ништа. Иве 'суђен све врсте ствари које треба поправити, али то не искористити.

Другом рачунару (назвати станицу 2) није се зове тачно одговарати на нашој мрежи (само назив рачунара), па сам покушао то преименовати то. То су прихватили нови назив, а радио је у реду за сада (можда дан или како?), Али касније је ЛОНЦП. Био је то бежичне везе, па сам мислио можда адаптер бежичне мреже била проблем, али чак и након што се померањем за повезивање са цат5 кабл, она није имала приступ.

Ја сумњате да има нешто за направити са именовање будући да им је једина заједничка ствар за оба система. Можда сам само основно подсјећање на додавању / преименовање рачунара на Уин2к Сервер.

Кратки питање је Како ћу решити ЛОНЦП?
На питање је дуго шта ми је чинити да је узрок, а ту је кратки преглед о томе како бих требао то учинио?

Тхкс.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
(Мицрософт МН-500 Роутер) Не може се приступити Басе Статион Управа Алат велерон11 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 0 6. јуна 2009 14:02
Уиндоус 2003 СП2 серверу на Цитрикс 3,0 ПС - сервер рестартује након задњег усер логс оут ДМБ Уиндоус Оператинг Сыстемс 0 20 мај 2009 13:40
Препоручљиви Цомпутер Партс Гуиде 2: АТИ опоравак апрецијација станица Царбон Генерал Хардуаре Цхат 17 10 фебруар 2009 22:27
Литтле ленне се прикључује на рачунар свету;) ЛиттлеЛенни Увести Ыоурселф Овде 5 11 јануар 2009 08:25
Нуклеарна електрана Газмондо Генерал Хардуаре Цхат 8 24 јануар 2008 22:44
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц