менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Приєднання до нової станції XPpro Мій сервер Win2k

Reply

Різьба Інструменти
Old 24 травня 2009, 21:14
Нові члени групи

Default Приєднання до нової станції XPpro Мій сервер Win2k

По-перше, я ameteur мережевим менеджером ... тому, будь ласка, трохи легше на мене. Я, мабуть, викликало мої власні проблеми. : Rolleyes:

Я намагався додати нову робочу станцію XPpro для нашого навколишнього середовища Win2k Server, і тепер у мене є 2 комп'ютери з "обмеженим чи ні підключення" проблеми (LONCP) ... Одним з них є нова станція, а інша станція, яка пов'язана з цим питанням, як я поясню нижче.

Я постараюся замінити настільні (назвемо це станція 1) за допомогою нового комп'ютера (назвемо його 1b). Я додав 1В до мережі, надаючи йому невикористані ім'я комп'ютера, і все працювало нормально ... бачив мережі, пошук в мережі, доступ до файлів на сервер за допомогою Outlook для підключення до Exchange, і т.д. Потім через кілька днів вона починається крик про LONCP, і не має доступу до мережі. Не бачу в Інтернеті або нічого. Я пробував всякі речі, щоб виправити це, але безрезультатно.

Інший комп'ютер (назвемо його Station 2) не був названий правильно відповідають нашій мережі (тільки ім'я комп'ютера), тому я спробував перейменувати його. Він прийняв нове ім'я, і працював штрафу на даний момент (можливо, через день чи два?), Але надалі має LONCP. Було бездротового зв'язку, тому я подумав, може, адаптер бездротової мережі була проблема, але навіть після переїзду її, щоб з'єднатися з кабелю Cat5, він не мав доступу.

Я підозрюю, що є щось робити з їх іменування, оскільки це єдине що для обох систем. Може бути, мені просто потрібно перепідготовки за основними Додавання / перейменування комп'ютера з Win2k Server.

Короткий питання, як мені вирішити LONCP?
Довгий питання: що ж я зробив, щоб викликати це і є короткий огляд того, як я б це зробив?

Thx.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
(Microsoft MN-500 маршрутизатор), не вдається отримати доступ до базової станції засіб управління veleron11 Мережа, Модеми & VoIP 0 6 червня 2009 14:02
Windows 2003 SP2 на сервер Citrix PS 3.0 - після перезавантаження сервера останній користувач виходить з системи DMB Операційні системи Windows 0 20 травня 2009 13:40
Рекомендуємо Комп'ютерні Частина 2 Інструкції: ATI оздоровчої визнання станція Вуглець Генеральний обладнання чат 17 10 лютого 2009 22:27
Маленький Ленні вступає в комп'ютерному світі;) LittleLenni Тут Introduce Yourself 5 11 січня 2009 08:25
АЕС Gazmondo Генеральний обладнання чат 8 24 січня 2008 22:44
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.