Приєднання до нової станції XPpro Мій сервер Win2k По-перше, я ameteur мережевим менеджером ... тому, будь ласка, трохи легше на мене. Я, мабуть, викликало мої власні проблеми. : Rolleyes:
Я намагався додати нову робочу станцію XPpro для нашого навколишнього середовища Win2k Server, і тепер у мене є 2 комп'ютери з "обмеженим чи ні підключення" проблеми (LONCP) ... Одним з них є нова станція, а інша станція, яка пов'язана з цим питанням, як я поясню нижче.
Я постараюся замінити настільні (назвемо це станція 1) за допомогою нового комп'ютера (назвемо його 1b). Я додав 1В до мережі, надаючи йому невикористані ім'я комп'ютера, і все працювало нормально ... бачив мережі, пошук в мережі, доступ до файлів на сервер за допомогою Outlook для підключення до Exchange, і т.д. Потім через кілька днів вона починається крик про LONCP, і не має доступу до мережі. Не бачу в Інтернеті або нічого. Я пробував всякі речі, щоб виправити це, але безрезультатно.
Інший комп'ютер (назвемо його Station 2) не був названий правильно відповідають нашій мережі (тільки ім'я комп'ютера), тому я спробував перейменувати його. Він прийняв нове ім'я, і працював штрафу на даний момент (можливо, через день чи два?), Але надалі має LONCP. Було бездротового зв'язку, тому я подумав, може, адаптер бездротової мережі була проблема, але навіть після переїзду її, щоб з'єднатися з кабелю Cat5, він не мав доступу.
Я підозрюю, що є щось робити з їх іменування, оскільки це єдине що для обох систем. Може бути, мені просто потрібно перепідготовки за основними Додавання / перейменування комп'ютера з Win2k Server.
Короткий питання, як мені вирішити LONCP?
Довгий питання: що ж я зробив, щоб викликати це і є короткий огляд того, як я б це зробив?
Thx. |