![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Отбор, Моля да ми помогне. Имам Vista лаптоп, който наскоро се промени паролата си за, а не проблем обаче моята смяна ключ не работи и аз трябва да се въведе паролата си всеки indeas??? Не е била в състояние да използвате лаптопа си в продължение на няколко дни сега! PLEASE HELP! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Използвайте правото си на смени ключ? Използвайте капачки заключване ключ?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Niether смени ключовите работи и аз трябва да се тури в * капачки, които не правя! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Никога преди това опитах, но той може да работи, има малко икона (прилича на таймера) за определяне на долния ляв при вход в системата, кликнете върху нея, тя ти дава възможности за това как искате да влезете, единият от тях е на екрана, клавиатурата Може работа:) Промени: Просто я опитах, тя работи ![]() с клавиатура на екрана Без Shift ![]() С
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Фантастично Сега ми лаптоп назад! Благодаря за помощта ви |
|
| |||
| |||
| Няма проблем, радвам да помогна
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |