![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Tým, Prosím, pomozte mi. Mám Vista notebooku, který jsem nedávno změnila moje heslo, není problém, ale můj Shift nefunguje a já ji potřebují, aby v každém indeas moje heslo? Nebyli schopni používat svůj přenosný počítač na několik dní, teď! Prosím pomozte! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Používat pravé posun klíč? Použijte svou Caps lock?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Niether posun klíčových děl a potřebuji, aby se dostali do * uzávěry, které nemá dělat! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nikdy předtím se pokusil, ale může fungovat, existuje jen málo ikona (vypadá jako časovač) si dole vlevo, když jste přihlášení, klikněte na něj, to vám dává možnosti, jak se chcete přihlásit, jedním z nich je klávesnice na obrazovce By mohlo fungovat:) Edit: Jen se pokusil ji to funguje ![]() se na obrazovce zobrazí klávesnice Bez Shift ![]() S
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Fantastic I teď mám laptop zpět! Děkujeme za vaši pomoc |
|
| |||
| |||
| Žádný problém, rádi pomohou
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Moje klávesnice nefunguje v některých aplikacích | MCJ | Obecné Software Chat | 2 | 29.září 2009 12:30 |
| Klávesnice a myš Won't Work ... I Can't Zavést z diskety | princessliz51 | Obecné Software Chat | 8 | 24.září 2009 20:55 |
| Need for Speed: Shift MAS | joohen | PC a herní konzole | 2 | 24.září 2009 15:29 |
| Wake Up z klidového režimu a moje klávesnice Doesn't Work ... | caselles206 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 14. srpen 2009 05:02 |
| USB klávesnice w/ps2 adaptér ... bude to fungovat? | sparkygrrl | Obecné Hardware Chat | 1 | 10. ledna 2008 17:48 |
| Thread Nástroje | |
| |