![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ekipa, Ugoditi pomoć mene. Imam Vista laptop koji sam nedavno promijenila moju lozinku na, a ne problem no moje preklopnik ne radi, a mi treba da se stavi u bilo koji indeas moju lozinku? Nije bila u mogućnosti koristiti moj laptop za nekoliko dana! Please help! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Upotrijebite svoju desnu tipku shift? Koristite svoje kape zaključati ključ?
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Niether preklopnik djela i da trebam staviti u * čepovi koji ne čini! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nikad pokušao ovaj prije, ali to bi moglo raditi, tu je malo ikona (izgleda kao brojač) dolje lijevo u dnu kada prijavu, kliknite na nju, to vam daje opcije kako želite prijaviti, jedan od njih bude na ekranu tipkovnica Mogu raditi:) Edit: Samo pokušali, radi ![]() sa tastature na ekranu Bez Shift ![]() S
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Fantastičan ja sada moj laptop back! Hvala za vaša pomoć |
|
| |||
| |||
| Nema problema, drago mi je da pomogne
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |