![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Csapat, Kérem, segítsen nekem. Van egy Vista laptop, amit a közelmúltban megváltoztatta a jelszót, nem probléma azonban az én shift gomb nem működik, és nekem van rá szüksége, hogy a jelszót minden indeas??? Nem tudta használni a laptop több napig most! Please Help! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Használja a jobb Shift billentyűt? Használd a Caps Lock?
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Niether shift gomb működik, és van szükség, hogy a * sapkák, amely nem teszi! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Soha nem próbáltam, de ezt megelőzően is működik, van egy kis ikon (néz ki, mint egy időmérő eszközt) le a bal alsó, ha logika, kattintson rá, hogy megadja a lehetőségeket, hogyan akarja a bejelentkezéshez, az egyik a képernyőn megjelenő billentyűzet Lehet, hogy munka:) Edit: Csak próbáltam, hogy működik ![]() A képernyőn megjelenő billentyűzet Anélkül Shift ![]() Vele
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Fantasztikus most van az én-m laptop vissza! Köszönöm a segítséget |
|
| |||
| |||
| Semmi probléma, szívesen segít
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Saját billentyűzet nem működik az egyes alkalmazások | MCJ | General Chat szoftver | 2 | Szeptember 29, 2009 12:30 |
| Billentyűzet és egér nem működik ... Sem a Boot Disk | princessliz51 | General Chat szoftver | 8 | Szeptember 24, 2009 20:55 |
| Need for Speed: Shift LAG | joohen | PC és konzol játékok | 2 | Szeptember 24, 2009 15:29 |
| Ébreszd fel az alvó üzemmód és a Saját billentyűzet nem dolgozik ... | caselles206 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 14. augusztus 2009 05:02 |
| USB billentyűzet w/ps2 adapter ... fog dolgozni? | sparkygrrl | Általános fémáru Chat | 1 | 10. január 2008 17:48 |
| Téma eszközök | |
| |