![]() |
|
| |||
| |||
| צוות, אנא עזור לי. יש לי Vista הנייד שאני שינית לאחרונה את הסיסמא על, עם זאת לא בעיה שלי המקש Shift לחוץ לא עובד ואני צריך את זה כדי להכניס את הסיסמא כל indeas??? לא היה מסוגל להשתמש הנייד שלי במשך כמה ימים עכשיו! Please Help! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| השתמש את הזכות המקש Shift לחוץ? השתמש Caps לנעול את המפתח?
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Niether המקש Shift לחוץ עובד ואני צריך להכניס א * Caps אשר לא עושה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אף פעם לא ניסיתי את זה בעבר אבל זה יכול לעבוד, ישנו סמל קטן (נראה כמו שעון) את צד שמאל למטה בעת ההתחברות, לחץ על זה, זה נותן לך אפשרויות של איך אתה רוצה להתחבר, אחד מהם להיות על המסך מקלדת אולי העבודה:) עריכה: ניסיתי את זה פשוט, זה עובד ![]() עם מקלדת על המסך בלי Shift ![]() עם
|
| |||
| |||
| מצויין, עכשיו אני צריך הנייד שלי בחזרה! תודה על העזרה |
|
| |||
| |||
| אין בעיה, שמח לעזור
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מקלדת שלי לא עובד חלק מהיישומים | mcj | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 29 ספטמבר 2009 12:30 |
| מקלדת ועכבר לא יעבוד ... אפילו לא יכול אתחול מהדיסק | princessliz51 | כללי תוכנות צ 'אט | 8 | 24 ספטמבר 2009 20:55 |
| Need for Speed: Shift ל"ג | joohen | PC & קונסולת משחקים | 2 | 24 ספטמבר 2009 15:29 |
| תתעורר ממצב שינה מצב מקלדת שלי לא עובד ... | caselles206 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 14th אוגוסט 2009 05:02 |
| מתאם USB מקלדת w/ps2 ... האם זה עובד? | sparkygrrl | כללי חומרה צ 'אט | 1 | -10 ינואר 2008 17:48 |
| שרשרת כלים | |
| |