![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Komanda, Please help me. Turiu Vista "nešiojamojo kompiuterio, kurią aš neseniai pakeičiau savo slaptažodį, o ne problema vis dėlto mano klavišą" Shift "neveikia, ir man reikia įvesti savo slaptažodį, bet indeas? Negalėjo panaudoti savo nešiojamojo kompiuterio per kelias dienas dabar!! PLEASE HELP!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pasinaudokite savo teise klavišą "Shift"? Naudokite savo Caps Lock?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Niether klavišą "Shift" veikia ir man reikia įdėti į * kurioje kepurės nedaro! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Niekada bandė tai anksčiau, bet jis galėtų dirbti, yra mažai piktogramą (atrodo laikmatis) nustatyta apačioje kairėje pusėje, kai prisijungsite, spustelėkite jį, jis suteikia Jums galimybes, kaip norite prisijungti, vienas iš jų yra ant ekrano klaviatūra Galėtų dirbti:) Edit: tiesiog bandė, ji veikia ![]() ant ekrano su klaviatūra Be Shift ![]() Su
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Fantastiška aš dabar mano nešiojamas atgal! Thanks for your help |
|
| |||
| |||
| Jokių problemų, stengiamės padėti
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mano klaviatūra neveikia kai pareiškimas | mcj | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 29 rugsėjis 2009 12:30 |
| Klaviatūra ir pelė Will Not Work ... Net negali įkelti iš disko | princessliz51 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 8 | 24 rugsėjis 2009 20:55 |
| Need for Speed: Shift VVG | joohen | PC & konsolės Žaidimai | 2 | 24 rugsėjis 2009 15:29 |
| Wake Up iš pristabdytosios veiksenos ir Mano klaviatūra neveikia ... | caselles206 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Rugpjūtis 14, 2009 05:02 |
| USB klaviatūrą w/ps2 adapteris ... tai bus taikoma? | sparkygrrl | General Hardware Chat | 1 | 10 sausis 2008 17:48 |
| Temos įrankiai | |
| |