![]() |
|
| |||
| |||
| Komanda, Please help me. Man ir Vista klēpjdators, kuru es nesen mainīja manu paroli, nevis problēma tomēr mana Shift taustiņu nestrādā, un man to vajag īstenot savu paroli jebkurā indeas? Nav spējusi izmantot savu klēpjdatoru vairākas dienas now!! PLEASE HELP!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izmantojiet savu labo taustiņu Shift? Izmantojiet savu Caps Lock atslēgu?
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Niether taustiņu Shift darbiem un man ir nepieciešams īstenot *, kas vāciņi nedara! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nekad nav mēģinājis to līdz, bet tas varētu darboties, ir maz ikonu (izskatās taimeris) nosaka apakšējā kreisajā pusē, kad esat ielogojies, noklikšķiniet uz tā, tas dod jums iespēju, kā jūs vēlaties, lai pieteiktos, viens no tiem ir par klaviatūru Varētu darboties:) Edit: Vienkārši mēģināja, tā darbojas ![]() ar uz ekrāna klaviatūru Bez Shift ![]() Ar
|
| |||
| |||
| Fantastic man tagad ir mana klēpjdators atpakaļ! Thanks for your help |
|
| |||
| |||
| Nav problēmu, priecīgi palīdzēt
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |