![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Zespół, Proszę mi pomóc. Mam Vista laptop które niedawno zmieniła moje hasło, a nie mój problem, jednak zmiany klucz nie działa i trzeba ją umieścić w dowolnym indeas hasła? Nie był w stanie korzystać z mojego laptopa za kilka dni! PLEASE HELP! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Użyj swojej prawej klawisz shift? Użyj klawisz Caps Lock?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Niether klawisz shift działa i trzeba stworzyć * czapki, które nie robi! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nigdy nie próbowałem tego, ale może pracować, jest niewielkie ikony (wygląda jak zegar) w dół w lewym dolnym rogu, po zalogowaniu, kliknij go, to daje możliwości, w jaki sposób chcesz się zalogować, jeden z nich jest na ekranie klawiatury Może działać:) Edycja: Just tried it, to działa ![]() z klawiatury na ekranie Bez Shift ![]() Z
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Fantastic Mam teraz mój laptop z powrotem! Thanks for your help |
|
| |||
| |||
| Nie ma problemu, cieszę się, że pomoc
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
![]() |
|
| Zakładki |