![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tím, Prosím, pomôžte mi. Mám Vista notebooku, ktorý som nedávno zmenila moje heslo, nie je problém, ale môj Shift nefunguje a já ju potrebujú, aby v každom indeas moje heslo? Neboli schopní používať svoj prenosný počítač na niekoľko dní, teraz! Prosím pomôžte! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Používať pravé posun kľúč? Použite svoju Caps lock?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Niether posun kľúčových diel a potrebujem, aby sa dostali do * uzávery, ktoré nemá robiť! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nikdy predtým sa pokúsil, ale môže fungovať, existuje len málo ikona (vyzerá ako časovač) si dole vľavo, keď ste prihlásení, kliknite na neho, to vám dáva možnosti, ako sa chcete prihlásiť, jedným z nich je klávesnica na obrazovke By mohlo fungovať:) Edit: Len sa pokúsil ju to funguje ![]() sa na obrazovke zobrazí klávesnica Bez Shift ![]() S
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Fantastic I teraz mám laptop späť! Ďakujeme za vašu pomoc |
|
| |||
| |||
| Žiadny problém, radi pomôžu
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Moja klávesnica nefunguje v niektorých aplikáciách | MCJ | Všeobecné Software Chat | 2 | 29.září 2009 12:30 |
| Klávesnica a myš Won't Work ... I Can't Zaviesť z diskety | princessliz51 | Všeobecné Software Chat | 8 | 24.Septembra 2009 20:55 |
| Need for Speed: Shift MAS | joohen | PC a herné konzoly | 2 | 24.Septembra 2009 15:29 |
| Wake Up z režimu spánku a moje klávesnice Doesn't Work ... | caselles206 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 14. august 2009 05:02 |
| USB klávesnice w/ps2 adaptér ... bude to fungovať? | sparkygrrl | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 10. januára 2008 17:48 |
| Thread Tools | |
| |