![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ekip, Lütfen bana yardım et. Ben son zamanlarda bir sorun ama kaydırma tuşu çalışmaz Şifremi olan değişti bir Vista dizüstü bilgisayar var ve şifremin bir indeas eklememiz gerekiyor? Not olarak birkaç gün için şimdi dizüstü kullanamazsınız! LÜTFEN YARDIM! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sağ kaydırma tuşu kullan? Için kapaklar anahtarı kilidini kullanın?
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Niether önemli eserlerini shift ve bir * Bu kapaklar ne değildir koymak gerekir! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asla bundan önce ama işe yarayabilecek, bir alt bir zamanlayıcı gibi (görünüyor) zaman giriş, tıklayın sol küçük bir simgesi denedim, size nasıl giriş istediğiniz seçenekleri, bunlardan biri ekranda klavye olarak verir Iş Might:) Düzenle: Sadece denedim, çalışıyor ![]() Ekranda klavye ÜstKrkt olmadan ![]() Ile
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Şimdi geri dizüstü var Fantastic! Thanks for your help |
|
| |||
| |||
| Sorun değil, yardımcı olmak için sevindim
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |