![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Команда, Будь ласка, допоможіть мені. У мене є ноутбук Vista, яку я нещодавно змінила мій пароль, не є проблемою, проте ключові зміна моя не працює, і мені це потрібно, щоб покласти в свій пароль будь-якого indeas?? Не змогли користуватися ноутбуком протягом декількох днів зараз!! PLEASE HELP!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Використовуйте праву клавішу зміну? Використовуйте клавішу CAPS LOCK?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Niether ключові зміна роботи, і мені потрібно поставити в капсулах *, який не робить! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ніколи не пробували це й раніше, але вона може працювати, є маленький значок (виглядає як таймер) вниз в нижньому лівому коли ви Логін, клацніть по ній, вона дає можливість вибрати, як ви хочете, щоб Логін, один з них на екранної клавіатурі Може працювати:) Зміна: Просто пробував, це працює ![]() з екранної клавіатури Без зсуву ![]() З
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Фантастична Зараз я маю мій ноутбук назад! Дякуємо за вашу допомогу |
|
| |||
| |||
| Немає проблем, радий допомогти
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Моя клавіатура не працює в деяких додатках | MCJ | General Software чат | 2 | 29 вересня 2009 12:30 |
| Клавіатура і миша не працюють ... Не може бути завантажена з диска | princessliz51 | General Software чат | 8 | 24 вересня 2009 20:55 |
| Need For Speed: Shift LAG | joohen | PC & консоль Gaming | 2 | 24 вересня 2009 15:29 |
| Дзвінок із сплячого режиму і моя клавіатура не працює ... | caselles206 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 14 серпня 2009 05:02 |
| USB клавіатура w/ps2 адаптера ... Чи буде вона працювати? | sparkygrrl | Генеральний обладнання чат | 1 | 10 січня 2008 17:48 |
| Різьба Інструменти | |
| |