rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Klawiatura i mysz blokady w systemie Windows

Reply

Narzędzia wątku
Old 13 czerwiec 2009, 05:02
Nowe państwa grupy

Default Klawiatura i mysz blokady w systemie Windows

Blokada klawiatury i myszki komputera po buty. Ale można wprowadzić konfiguracji za pomocą klawiatury.
Itried w trybie awaryjnym nadal są zamrożone. to kierowcy mnie orzechy. Co należy zrobić, aby się nad problemem.
Komputer korzysta z Windows XP Service Pack 2. Czy dell optiplex 755 Intel (R) core duo @ 1,8 GHz z 512 RAM.
dzięki
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
PROBLEMS WITH MY myszy i klawiatury HELP! gordon Ogólne Hardware Czat 9 5 maja 2008 09:48
Klawiatura i mysz kwestii hwlnba Ogólne Hardware Czat 3 6. lutego 2008 22:05
Klawiatura i mysz kwestii gigaforce90 Ogólne Hardware Czat 1 31 sierpnia 2007 19:13
Keyboard & Mouse jebo Laptopy, Telefony i Akcesoria 3 23 czerwca 2007 06:44
Klawiatura i mysz - Mam problem z moja nowa klawiatura i mysz ... Elite Techs Ogólne Hardware Czat 4 19-gie Wrz 2006 01:38
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.