![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Клавіатура та миша замкнути після PC чоботях. Але ви можете ввести налаштування за допомогою клавіатури. Itried в безпечному режимі, все ж таки вони замкнені. це зводить мене з горіхами. Що я повинен зробити, щоб прийти над проблемою. ПК за допомогою Windows XP Service Pack 2. Є Dell OptiPlex 755 Intel (R) Duo 1,8 ГГц основні @ з Рам 512. спасибо |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| ПРОБЛЕМИ, ПОВ'ЯЗАНІ З моєї мишки і клавіатури допоможіть! | Гордон | Генеральний обладнання чат | 9 | 5 травня 2008 09:48 |
| Клавіатура та миша питання | hwlnba | Генеральний обладнання чат | 3 | 6 лютого 2008 22:05 |
| Клавіатура та миша питання | gigaforce90 | Генеральний обладнання чат | 1 | 31 серпня 2007 19:13 |
| Клавіатура & Миша | Jebo | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 23 червня 2007 06:44 |
| Клавіатура та миша - У мене виникли проблеми з новою клавіатурою і мишкою ... | Елітні Techs | Генеральний обладнання чат | 4 | 19 вересня 2006 01:38 |
| Різьба Інструменти | |
| |