менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Клавіатура та миша замкнути в Windows

Reply

Різьба Інструменти
Old 13 червня 2009, 05:02
Нові члени групи

Default Клавіатура та миша замкнути в Windows

Клавіатура та миша замкнути після PC чоботях. Але ви можете ввести налаштування за допомогою клавіатури.
Itried в безпечному режимі, все ж таки вони замкнені. це зводить мене з горіхами. Що я повинен зробити, щоб прийти над проблемою.
ПК за допомогою Windows XP Service Pack 2. Є Dell OptiPlex 755 Intel (R) Duo 1,8 ГГц основні @ з Рам 512.
спасибо
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
ПРОБЛЕМИ, ПОВ'ЯЗАНІ З моєї мишки і клавіатури допоможіть! Гордон Генеральний обладнання чат 9 5 травня 2008 09:48
Клавіатура та миша питання hwlnba Генеральний обладнання чат 3 6 лютого 2008 22:05
Клавіатура та миша питання gigaforce90 Генеральний обладнання чат 1 31 серпня 2007 19:13
Клавіатура & Миша Jebo Ноутбуки, КПК & Mobiles 3 23 червня 2007 06:44
Клавіатура та миша - У мене виникли проблеми з новою клавіатурою і мишкою ... Елітні Techs Генеральний обладнання чат 4 19 вересня 2006 01:38
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.