![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам Toshiba Сателитна Pro A100 използвате WinXP SP2 и има сериозни проблеми започването. Аз опитах безопасен режим да не се ползват. Тя идва до казва там е възможна корупция с Shell 32.dll тогава поиска да рестартирате Windows. Ти направи това, а понякога се до бюрото отгоре и точката, която попада върху него и дава друг тъмен син екран казва IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL и след това отива на разстояние отново, преди да можете да прочетете почивка. Той каза нещо, трябваше да бъдат възстановени за системния регистър, но това беше успешен. само един проблем, аз арго намеря оригинала копие на Win XP в CD! Той продължава да става основно кръгли и кръг в кръг опитвате да заредите Windows, преди да се върне към черен екран с което започна прозорци обикновено др Всички решения, или съвет? Благодарим предварително! |
|
| |||
| |||
| Ако не можете да намерите вашето копие тогава може да се наложи да си купя един нов екземпляр преинсталиране на Windows. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие имате три възможности.
| |||
| |||
| Здрасти Мисля, че са работили на проблема! Малко глупаво Знам, но бе напускането му на "готовност" на металните флип горния капак на моята бен отпадъци в моя bedroon. Мисля, че въздушният поток отдолу не е достатъчно, така че процесора е само Първи малко топло! Изглежда, че са ОК, както аз днес са се превърнали я и я поставете обратно в нейната чанта! Аз ще получа фен Проверих но само в случай, че vanes са събрали късче на прах (и нашата къща обхожда с пръст!). Дали има вероятност да има никакви трайни увреждания не мога да кажа! Благодаря отново! ![]() Декан |
|
| |||
| |||
| Радвам се, че сте сортирани го с надежда, но аз трябва да кажа, че беше малко странно. |