menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Laptop doesnt start správně

Reply

Thread Nástroje
Old 21. dubna 2008, 10:42
Dárce Skupina

Default Laptop doesnt start správně

Mám Toshiba Satelite Pro A100 pomocí WinXP SP2 a má vážné problémy rozběhu. Jsem se pokusil nouzovém režimu bezvýsledně. Dodává se říká, že je možné korupce s Shell 32.dll pak požaduje, aby po restartování systému Windows. To budete dělat a někdy dostat do počítače, a které místo spadá přes jiný a dává tmavší modré obrazovky a pak řekl: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL zajde ještě předtím, než budete moci přečíst v klidu. Je to něco měl být využit k registru, ale že byl úspěšný. Jen jeden problém, já dotírat najít originál Win XP na CD!
V podstatě jde pořád kolem a kolem v kruzích pokusu o načtení okna před Vracíte se černá obrazovka požadující, aby i start oken normálně atd.

Jakékoli řešení nebo radu?

Thanks in advance!
Old 21. dubna 2008, 11:33
Dárce Skupina

Pokud nemůžete najít vaše kopie pak si budete muset koupit novou kopii přeinstalovat Windows.
Old 21. dubna 2008, 11:42
Administrátor Skupina

Máte tři možnosti.

Získat XP CD, dostat bootCD a Plná checkdisk na ni dát nebo pevného disku v jiném stroji a spustit plný checkdisk na to.

A bootCD je něco jako bartPE boot

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22. duben 2008, 15:14
Dárce Skupina

Nazdar

Myslím, že jsem pracoval na problém! Trochu blbej já vím, ale bylo to, že bude ponecháno na 'stand by' na kov flip top víko moje odpadkový koš v mém bedroon. Myslím, že se proudění vzduchu pod nebyla dostatečná, takže procesor byl jen dostat trochu teplé! Zdá se, že byly v pořádku dnes jsem se jí a dal ji zpět do svého vaku! Budu si ventilátor odhlásila i když jen v případě, že lopatka turbíny mají kumulované trochu prachu (a náš dům prochází s prachem!). Zda je pravděpodobné, že se žádné trvalé poškození nemůžu říct!

díky!

Děkan
Old 1. května 2008, 03:00
Člen Skupina

Jsem rád, že jste setříděno to snad, ale musím říct, že bylo trochu divné.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Po Vista Re-instalace USB Doesnt Práce na Toshiba notebooku anikomr Operační systémy Windows 22 20.listopadu 2009 17:21
Nápověda! Acer Notebook s Windows Vista Doesnt Start Jamie Operační systémy Windows 5 18.listopadu 2009 12:33
Hp laptop USB port nefunguje správně Julz KUB Notebooky, Mobily a PDA 6 3. března 2009 15:40
Laptop nezačne SlapnutSkits Notebooky, Mobily a PDA 3 18. února 2008 05:07
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.