![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám Toshiba Satelite Pro A100 pomocí WinXP SP2 a má vážné problémy rozběhu. Jsem se pokusil nouzovém režimu bezvýsledně. Dodává se říká, že je možné korupce s Shell 32.dll pak požaduje, aby po restartování systému Windows. To budete dělat a někdy dostat do počítače, a které místo spadá přes jiný a dává tmavší modré obrazovky a pak řekl: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL zajde ještě předtím, než budete moci přečíst v klidu. Je to něco měl být využit k registru, ale že byl úspěšný. Jen jeden problém, já dotírat najít originál Win XP na CD! V podstatě jde pořád kolem a kolem v kruzích pokusu o načtení okna před Vracíte se černá obrazovka požadující, aby i start oken normálně atd. Jakékoli řešení nebo radu? Thanks in advance! |
|
| |||
| |||
| Pokud nemůžete najít vaše kopie pak si budete muset koupit novou kopii přeinstalovat Windows. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte tři možnosti.
| |||
| |||
| Nazdar Myslím, že jsem pracoval na problém! Trochu blbej já vím, ale bylo to, že bude ponecháno na 'stand by' na kov flip top víko moje odpadkový koš v mém bedroon. Myslím, že se proudění vzduchu pod nebyla dostatečná, takže procesor byl jen dostat trochu teplé! Zdá se, že byly v pořádku dnes jsem se jí a dal ji zpět do svého vaku! Budu si ventilátor odhlásila i když jen v případě, že lopatka turbíny mají kumulované trochu prachu (a náš dům prochází s prachem!). Zda je pravděpodobné, že se žádné trvalé poškození nemůžu říct! díky! ![]() Děkan |
|
| |||
| |||
| Jsem rád, že jste setříděno to snad, ale musím říct, že bylo trochu divné. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Po Vista Re-instalace USB Doesnt Práce na Toshiba notebooku | anikomr | Operační systémy Windows | 22 | 20.listopadu 2009 17:21 |
| Nápověda! Acer Notebook s Windows Vista Doesnt Start | Jamie | Operační systémy Windows | 5 | 18.listopadu 2009 12:33 |
| Hp laptop USB port nefunguje správně | Julz KUB | Notebooky, Mobily a PDA | 6 | 3. března 2009 15:40 |
| Laptop nezačne | SlapnutSkits | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 18. února 2008 05:07 |
| Thread Nástroje | |
| |