![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα Toshiba Satellite Pro A100 χρησιμοποιώντας WinXP SP2 και έχει σοβαρά προβλήματα εκκίνησης. Εγώ προσπάθησα σε κατάσταση ασφαλούς λειτουργίας δεν μπορεί. Έρχεται μέχρι λέγοντας υπάρχει μια πιθανή διαφθορά με τη Shell 32.dll τότε ζητά να κάνετε επανεκκίνηση των Windows. Αυτό μπορείτε να το κάνετε και μερικές φορές να περάσει το desk top και το σημείο που πέφτει πάνω και δίνει μια άλλη πιο σκούρα μπλε οθόνη λέει IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL και μετά φεύγει πάλι για να μπορέσετε να διαβάσετε τα υπόλοιπα. Θα πω κάτι έκανε ότι έπρεπε να ανακτηθεί για το μητρώο, αλλά ότι ήταν επιτυχής. μόνο ένα πρόβλημα, θα μου βρει επίκλισης πρωτότυπο αντίτυπο των Win XP σε ένα CD! Βασικά θα κρατάει γύρο και κύκλους προσπαθεί να φορτώσει τα παράθυρα πριν από την επιστροφή με τη μαύρη οθόνη που ζητούν ότι θ αρχίσει κανονικά παράθυρα κλπ. Κάθε λύσεις ή συμβουλές;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! |
|
| |||
| |||
| Εάν δεν μπορείτε να βρείτε ένα αντίγραφο σας τότε ίσως να πρέπει να αγοράσουν ένα νέο αντίγραφο για την επανεγκατάσταση των Windows. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε τρεις επιλογές.
Get a XP CD, πάρτε μια bootCD και να εκτελέσετε μια πλήρη checkdisk ή να τεθούν σε αυτό το σκληρό δίσκο σε άλλο μηχάνημα και να εκτελέσετε μια πλήρη checkdisk σε αυτό. Μια bootCD είναι κάτι σαν BartPE boot Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Γεια σου Νομίζω ότι έχω επεξεργαστεί το πρόβλημα! Λίγο ηλίθια το ξέρω, αλλά αφήνοντας σε "stand by" για το μεταλλικό καπάκι flip αρχή της πολιτικής μου δοχείο απορριμμάτων σε bedroon μου. Πιστεύω ότι η ροή αέρα κάτω από αυτή δεν ήταν επαρκής, ώστε η CPU να ήταν απλά λίγο ζεστό! Φαίνεται ότι ήταν εντάξει σήμερα όπως έχω μετέτρεψε της και να το επαναφέρει στην τσάντα! Θα λάβετε το fan ελεγχθεί αν και μόνο σε περίπτωση που τα πτερύγια έχουν συσσωρεύσει λίγη σκόνη (και το σπίτι μας ανιχνεύει με σκόνη!). Κατά πόσο είναι πιθανό να υπάρχει καμία μόνιμη βλάβη, δεν μπορώ να πω! ευχαριστώ και πάλι! ![]() Dean |
|
| |||
| |||
| Χαίρομαι που σας ταξινομημένο 'το ελπίζουμε, αλλά πρέπει να πω ότι ήταν λίγο περίεργα. |