manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Laptop se početi pravilno

Reply

Thread Tools
Old 21 tra 2008, 10:42
Donatorska Grupa

Default Laptop se početi pravilno

Imam Toshiba Satellite Pro A100 koristeći WinXP SP2 i ima ozbiljnih problema s početkom gore. Pokušao sam u Safe mode ne iskoristiti. Internet dogoditi se gore kazivanje je moguće korupcije s Shell 32.dll zahtjeve koje zatim ponovo pokrenite Windows. Vi to i povremeno doći do desk vrhu i koji upućuju da padne nad drugom, te daje tamnije plavi ekran govoreći IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ide van i onda opet prije nego što možete pročitati ostatak. To nije nešto morala se oporavio za registar, ali da je bilo uspješno. samo jedan problem, ja licemjerje naći moj originalni primjerak Win XP na CD-u!
To u osnovi Putovanja i čuva se u krug pokušavate učitati prozore prije odlaska natrag na crnom ekranu zatražila da sam pokrenuti Windows normalno itd.

Bilo koji rješenje ili savjet?

Thanks in advance!
Old 21 tra 2008, 11:33
Donatorska Grupa

Ako ne možete pronaći vaš primjerak onda možda ćete se morati kupiti novu kopiju da biste ponovo instalirali Windows.
Old 21 tra 2008, 11:42
Administrator Group

Imate tri opcije.

Nabavite XP CD-a, dobili bootCD i pokrenite punu checkdisk ili staviti na hard disk u drugi stroj i pokrenite punu checkdisk o njoj.

A bootCD je nešto poput bartPE boot

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22 tra 2008, 15:14
Donatorska Grupa

Bok

Mislim da sam razrađen je problem! Malo glupo znam, ali odlazi na 'stand by' na vrhu metalni flip poklopac moja kanta otpada u mom bedroon. Mislim da je protok zraka ispod nije bio dovoljan pa je CPU bio pravedan uzimajući nešto toplo! Čini se da su ok i danas kao što sam ga okrenuo i stavio ga natrag u torbu! Ja ću se ventilatora checked out iako samo u slučaju da vanes imati nakupljen malo prašine (i našoj kući sa pretražuje prašine). Bilo je vjerojatno da će biti bilo trajno oštećenje ne znam!

Thanks again!

Dekanat
Old 1 svi 2008, 03:00
Member Group

Drago mi je da ste to, nadamo se redaju, ali moram reći da je bilo malo čudno.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Nakon Vidik Ponovno uvođenje u službu USB doesnt Rad na Toshiba Laptop anikomr Windows Operating Systems 22 20 studeni 2009 17:21
Pomoć! Acer laptop sa Vidik doesnt Start Jamie Windows Operating Systems 5 18 studeni 2009 12:33
Hp laptop USB port ne radi ispravno Julz kub Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 6 3. ožujak 2009 15:40
Laptop ne pali SlapnutSkits Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 3 18. veljača 2008 05:07
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.