kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Laptop doesnt indul megfelelően

Reply

Téma eszközök
Old Április 21 2008, 10:42
Donor Group

Default Laptop doesnt indul megfelelően

Van egy Toshiba Satellite Pro A100 használja WinXP SP2, és komoly problémákat indulását. Megpróbáltam csökkentett módban mindhiába. Azt mondja, amikor van egy esetleges korrupció Shell 32.dll majd kéri, hogy indítsa újra a Windows-t. Tedd ezt, és néha el egészen az asztalra, és amelyet most esik át, és a másik sötétebb kék képernyő mondván IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL majd megy le, mielőtt újra olvasni. Azt mondtam valamit vissza kell a registry, de sikeres volt. Csak egy probléma, én vidám talál az én eredeti példányát Win XP CD-ről!
Alapvetően tartja megy körbe-körbe a körökben próbál betölteni ablakok előtt megy vissza a fekete képernyő azzal a kérelemmel, hogy ha elindítom a windows rendesen, stb

Bármilyen megoldást vagy tanácsot?

Köszi előre!
Old Április 21 2008, 11:33
Donor Group

Ha nem találja a saját példányát akkor is meg kell vásárolni egy új példányt újratelepítéséhez ablakokat.
Old Április 21 2008, 11:42
Administrator Group

Van három lehetőség.

Szerezz egy XP CD-t, egy bootCD és fuss a teljes checkdisk, vagy hogy a merevlemezt egy másik gépre, és futtatni a teljes checkdisk van.

A bootCD van valami ilyesmi BartPE boot

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Április 22 2008, 15:14
Donor Group

Szia

Azt hiszem, már dolgozott ki a probléma! Egy kis hülye, de azt tudom, hogy elhagyja a "stand by" a fém flip top lid én hulladékgyűjtőnek in my bedroon. Úgy gondolom, hogy a levegő áramlási alatt nem volt elég, így a CPU csak kapok egy kis meleg! Úgy tűnik, hogy az OK-ra ma már fordult meg, és tegye vissza a zsákba! I will get a ventilátor ellenőrizni, hogy csak arra az esetre, ha a síkok gyűlt egy kis por (és a mi házunk átvizsgál por!). Hogy van-e valószínűleg maradandó károsodást nem tudom!

köszönöm!

Dean
Old Május 1 2008, 03:00
Csoport tagja

Örülök, hogy válogatni ki remélhetőleg, de azt kell mondanom, hogy volt egy kicsit furcsa.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Után a Vista újratelepítés USB nem dolgozik a Toshiba laptop anikomr A Windows operációs rendszerek 22 November 20, 2009 17:21
Segítség! Acer laptop with Vista Start Doesnt Jamie A Windows operációs rendszerek 5 November 18, 2009 12:33
Hp laptop USB port nem működik megfelelően Julz kub Laptopok, PDA-k & Mobiles 6 3. március 2009 15:40
Laptop nem indul SlapnutSkits Laptopok, PDA-k & Mobiles 3 18. február 2008 05:07
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.