![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy Toshiba Satellite Pro A100 használja WinXP SP2, és komoly problémákat indulását. Megpróbáltam csökkentett módban mindhiába. Azt mondja, amikor van egy esetleges korrupció Shell 32.dll majd kéri, hogy indítsa újra a Windows-t. Tedd ezt, és néha el egészen az asztalra, és amelyet most esik át, és a másik sötétebb kék képernyő mondván IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL majd megy le, mielőtt újra olvasni. Azt mondtam valamit vissza kell a registry, de sikeres volt. Csak egy probléma, én vidám talál az én eredeti példányát Win XP CD-ről! Alapvetően tartja megy körbe-körbe a körökben próbál betölteni ablakok előtt megy vissza a fekete képernyő azzal a kérelemmel, hogy ha elindítom a windows rendesen, stb Bármilyen megoldást vagy tanácsot? Köszi előre! |
|
| |||
| |||
| Ha nem találja a saját példányát akkor is meg kell vásárolni egy új példányt újratelepítéséhez ablakokat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van három lehetőség.
| |||
| |||
| Szia Azt hiszem, már dolgozott ki a probléma! Egy kis hülye, de azt tudom, hogy elhagyja a "stand by" a fém flip top lid én hulladékgyűjtőnek in my bedroon. Úgy gondolom, hogy a levegő áramlási alatt nem volt elég, így a CPU csak kapok egy kis meleg! Úgy tűnik, hogy az OK-ra ma már fordult meg, és tegye vissza a zsákba! I will get a ventilátor ellenőrizni, hogy csak arra az esetre, ha a síkok gyűlt egy kis por (és a mi házunk átvizsgál por!). Hogy van-e valószínűleg maradandó károsodást nem tudom! köszönöm! ![]() Dean |
|
| |||
| |||
| Örülök, hogy válogatni ki remélhetőleg, de azt kell mondanom, hogy volt egy kicsit furcsa. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Után a Vista újratelepítés USB nem dolgozik a Toshiba laptop | anikomr | A Windows operációs rendszerek | 22 | November 20, 2009 17:21 |
| Segítség! Acer laptop with Vista Start Doesnt | Jamie | A Windows operációs rendszerek | 5 | November 18, 2009 12:33 |
| Hp laptop USB port nem működik megfelelően | Julz kub | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 6 | 3. március 2009 15:40 |
| Laptop nem indul | SlapnutSkits | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | 18. február 2008 05:07 |
| Téma eszközök | |
| |