![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי Toshiba Satellite Pro A100 באמצעות WinXP SP2 ו הוא נתקל בבעיות קשות החל למעלה. ניסיתי מצב בטוח ללא הועיל. זה מגיע למעלה אומר שיש שחיתות אפשרית עם מעטפת 32.dll ואז מבקש שתפעיל מחדש את Windows. אתה עושה זאת, מדי פעם לעבור על שולחנו הדף ואילו הצבע זה נופל על פני אחרת, והוא נותן מסך כחול כהה אומר IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ואז עובר ממני שוב לפני שאתה יכול לקרוא את השאר. הוא עשה משהו אומר לי שיש לשחזר את הרישום אבל זה היה מוצלח. רק בעיה אחת, אני מוצא צביעות שלי עותק מקורי של Win XP על גבי תקליטור! זה בעצם שומר הסתחררות ו סבב ב עיגולים מנסה לטעון את Windows לפני חוזר על מסך שחור אני מבקש להפעיל את Windows באופן רגיל וכו ' כל פתרון או עצה?? תודה מראש!! |
|
| |||
| |||
| אם אינך יכול למצוא את העותק אז אולי אתה צריך לקנות עותק חדש של Windows כדי להתקין מחדש. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לך שלוש אפשרויות.
| |||
| |||
| הי אני חושב עבדתי את הבעיה! קצת טיפשי אני יודע אבל זה היה לצאת ב 'עומד על' על מתכת להעיף את המכסה העליון של אזור לבזבז bin שלי bedroon. אני חושב את זרימת האוויר מתחת לא היה מספיק כדי CPU היה פשוט מקבל קצת חם! נראה היה בסדר היום כמו שאני צריך את זה של פנה ולשים את זה שוב את התיק! אני אקבל את המאוורר בדקו אם כי רק במקרה של vanes שנצברו יש קצת אבק (וזה הבית שלנו זוחל עם אבק!). אם קיימת סבירות להיות קבוע כל נזק, אני לא יכול להגיד! שוב תודה! ![]() דיקן |
|
| |||
| |||
| אני שמח שאתה מיון את זה אני מקווה, אבל אני חייב להגיד את זה היה קצת מוזר. |