mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Laptop doesnt pradėti tinkamai

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 21, 2008, 10:42
Donorų grupės

Default Laptop doesnt pradėti tinkamai

Turiu Toshiba Satellite Pro A100 naudojant WinXP SP2, ir tai turi rimtų problemų, pradedant nuo iki. Mėginau imu be jokios naudos. Jis pasirodo sakydamas yra įmanoma korupcija Shell 32.dll tada prašo, kad paleidus Windows. Jūs tai ir kartais gauti per parą į viršų, ir kuri vieta jis patenka daugiau ir suteikia dar tamsesnis mėlynas ekranas sakydamas IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ir tada eina ne kartą anksčiau, galite perskaityti visa kita. Jis padarė ką nors pasakyti, turi būti grąžinta į registrą, bet tai buvo sėkmingas. tik viena problema, I cant find my originalą Win XP CD!
Jame iš esmės išlaiko apvažiavimas ir round in circles Bandant įkelti Windows iki grįžimo į juodas ekranas prašo, kad aš paleisti Windows, paprastai ir tt

Bet sprendimus ar patarimo?

Thanks in advance!
Old Balandis 21, 2008, 11:33
Donorų grupės

Jei negalite rasti savo kopiją tada gali tekti pirkti naują kopiją įdiegti Windows.
Old Balandis 21, 2008, 11:42
Administrator Grupė

Jūs turite tris galimybes.

Gauti XP CD, gauti BootCD ir paleisti visas checkdisk to ar įdėti kietąjį diską į kitą kompiuterį ir paleisti visas checkdisk jį.

BootCD yra kažkas panašaus BartPE boot

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Balandis 22, 2008, 15:14
Donorų grupės

Labas

Manau, kad parengė problema! Šiek tiek kvailas, aš žinau, bet buvo paliekama apie "stovėti" ant metalo Flip viršų dangtelis mano šiukšlių dėžė mano bedroon. Manau, kad oro srauto apačioje nebuvo pakankamai, kad CPU buvo tik vis tiek šiltas! Atrodo, buvo Gerai, šiandien kaip man pasirodė jai ir padėkite jį atgal į savo maišą! Gausiu ventiliatorius patikrinome nors tik tuo atveju, menčių sukaupta dulkių bitų (ir mūsų namuose lankymas su dulkių!). Ar ten gali būti bet nuolatinis žalos aš negaliu pasakyti!

Thanks again!

Dekanas
Old Gegužė 1, 2008, 03:00
Narys

Džiaugiuosi, kad jūs surūšiuoti jį tikimasi, bet turiu pasakyti, kad buvo šiek tiek keista.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Po Vista "Re-USB įrenginys neveikia, dėl Toshiba Laptop anikomr Windows "operacinės sistemos 22 Lapkritis 20, 2009 17:21
Padėti! Acer nešiojamą kompiuterį su Vista doesnt Pradžia Jamie Windows "operacinės sistemos 5 Lapkritis 18, 2009 12:33
HP nešiojamas USB neveikia tinkamai Julz kub Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 6 3 kovas 2009 15:40
Laptop nebus pradėtas SlapnutSkits Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 3 18 vasaris 2008 05:07
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.